جلسه شورای همگانی گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم به ریاست آقای دکتر سعید سهراب پور و با حضور اعضای پیوسته، وابسته و همکاران مدعو گروه، تعدادی از اعضای پیوسته سایر گروه های علمی فرهنگستان و همچنین اعضای شورای اتاق فکر مهندسان برجسته کشور برگزار شد. در این جلسه که با محوریت شاخه مهندسی مکانیک گروه تشکیل شد، دو سخنرانی ایراد شد.

در سخنرانی اول آقای دکتر علی مقداری عضو وابسته فرهنگستان علوم و استاد دانشگاه صنعتی شریف و خانم دکتر مینو عالمی عضو پیوسته انجمن آموزش مهندسی ایران سخنانی با موضوع «نگاهی بر رباتیک اجتماعی و شناختی» ایراد کردند و در سخنانشان تصاویر و فیلم هایی از دستاوردهای حوزه رباتیک نشان دادند.

سخنرانی دوم توسط آقای دکتر علی نحوی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و عضو هیأت مدیره انجمن مکاترونیک ایران ایراد شد. موضوع این سخنرانی «واقعیت مجازی و کاربردهای آن» بود.

پس از سخنرانی ها، حاضران به تبادل نظر پیرامون موضوعات مطرح شده پرداختند و سخنرانان به پرسش ها پاسخ دادند. در پایان مراسم لوح تقدیری توسط آقای دکتر سهراب پور به سخنرانان اهداء شد.

Nike Air Max Plus

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر محمدرضا اسلامی
جهان اول کشوری است که در برابر همه سختی‌ها ایستاده است
IMAGE گفتگوی فرهیختگان با رضا داوری اردکانی
جهان جدید را خرد تاریخی راه برده است
IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر مجتبی شمسی پور
به جای کلاس کنکور بگویید کلاس شعبده بازی!
IMAGE گفتگوی سازندگی با دکتر علی اکبر صالحی
دیپلماسی علمی بدون هراس امنیتی