کارگروه مطالعاتی علم، فناوری و نوآوری مرکز مطالعات علم و فناوری فرهنگستان علوم، پرسشنامه" تعیین ضریب وزنی شاخص های پژوهشی کشور"را تهیه و تنظیم کرده ­است. این پرسشنامه به منظور یافتن اهمیت رکن‌ها و معیارهای پژوهش در توسعه پایدار کشور تدوین شده است.

تعیین شاخص های ناظر بر فعالیت های پژوهشی معتبر و منطبق با اوضاع جهانی و کشوری که منتج به گسترش مرزهای دانش، گشودن جبهه های جدید در علم، شکوفائی فناوری و نوآوری می­ شوند، یکی از اولویت­ های ملی کشورهایی است که در پی صنعتی شدن کامل و رهایی از اقتصادهای تک­ محصولی هستند.

 مدل سازی در این زمینه و تعیین پارامتر ها و متغیرهای اثرگذار در تدوین این شاخص ها، یکی از ابزارهای اساسی جهت ترسیم بهترین مدل و اندازه گیری ورودی ها و خروجی های آن می­ باشد. با این رویکرد یکی از مکانیسم های مؤثر، تهیه پرسشنامه جهت جمع آوری آرای دست اندرکاران و پژوهشگران کشور است.

هدف بنیادی از تهیه این پرسشنامه در عین بهره وری از شاخص های مطرح در کشورهای دیگر، تدوین شاخص های بومی جهت ایجاد تحول در کشور خودمان در نظر گرفته ­شده­ است. استفاده از شاخص های مطرح در کشورهای دیگر، فقط می تواند نقش کمکی در درک شرایط را داشته و نمی تواند جانشین فعالیت مستقل ما در این زمینه باشد.

پرسشنامه "تعیین ضریب وزنی شاخص های پژوهشی کشور" در ذیل آمده است. اهتمام فرهیختگان و استادان اهل فن در پاسخ­گویی، راه را برای تعیین و اولویت بندی شاخص های پژوهشی و در گام بعدی تدوین شاخص های بومی، هموارتر خواهد کرد.

از دریافت پاسخ زودهنگام شما پیشاپیش صمیمانه قدردانی می شود.

 

پرسشنامه "تعیین ضریب وزنی شاخص های پژوهشی کشور"

 

 

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر سید مصطفی محقق داماد
علم نه مسلمان است و نه کافر!
IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر محمد صال مصلحیان
اعتلای علوم پایه، گامی اساسی در مسیر توسعه
IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر مهدی گلشنی
در دنیای علم ما مشق نویس هستیم
IMAGE گفتگوی ایکنا با رضا داوری اردکانی
درد فلسفه مقدم بر علم فلسفه است
IMAGE گفتگوی فرهنگ امروز با دکتر رضا داوری اردکانی
درباره سایه، شعر و سیاست