کتاب Metaheuristic Optimization Algorithms in Civil Engineering: New Applications اثر آقای دکتر علی کاوه عضو پیوسته فرهنگستان علوم و استاد برجسته دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران و آقای مهندس آرمین دادرس اسلاملو دانشجوی دکتری مهندسی زلزله­­ دانشگاه علم و صنعت ایران توسط انتشارات اشپرینگر به چاپ رسید. این کتاب در 15 فصل و به زبان انگلیسی تألیف شده ­است که به ارائه پیشرفت­ های اخیر و کاربردهای نوین الگوریتم­ های بهینه ­یابی فراکاوشی در زمینه مهندسی عمران می­ پردازد. فصول مختلف این کتاب می­ تواند به عنوان راهنما و مرجع پژوهشی، مورد استفاده مهندسان، دانشجویان و پژوهشگران مهندسی سازه و زلزله، مهندسی آب و سازه­ های هیدرولیکی و مدیریت ساخت قرار­ گیرد.

همچنین کتاب Swift Analysis of Civil Engineering Structures Using Graph Theory  اثر استاد دکتر علی کاوه عضو پیوسته فرهنگستان علوم و استاد دانشگاه علم و صنعت ایران، آقای دکتر حسین رحامی دانشیار دانشکده فنی دانشگاه تهران و آقای دکتر ایمان شجاعی فارغ التحصیل دانشگاه  Kentucky نیز توسط انتشارات اشپرینگر به چاپ رسید. این کتاب در 10 فصل و به زبان انگلیسی تألیف شده ­است. در این کتاب با استفاده از مفاهیم ضرب گرافها روش هایی ­جهت تحلیل سریعتر سازه­ های بکار گرفته شده در مهندسی ارائه شده است. از این روش ها علاوه بر تحلیل های استاتیکی و خطی در تحلیل دینامیکی و نیز غیرخطی نیز استفاده شده است. ایده­ های به کار گرفته شده در این کتاب می ­تواند مورد استفاده دانشجویان مهندسی عمران, مکانیک و مهندسی پزشکی قرار بگیرد.

آقای دکتر علی کاوه چهره ماندگار مهندسی کشور، علاوه بر تألیف و انتشار شانزده کتاب بین المللی، 22 عنوان کتاب نیز به زبان فارسی نوشته و منتشر کرده است.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر محمدرضا اسلامی
جهان اول کشوری است که در برابر همه سختی‌ها ایستاده است
IMAGE گفتگوی فرهیختگان با رضا داوری اردکانی
جهان جدید را خرد تاریخی راه برده است
IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر مجتبی شمسی پور
به جای کلاس کنکور بگویید کلاس شعبده بازی!
IMAGE گفتگوی سازندگی با دکتر علی اکبر صالحی
دیپلماسی علمی بدون هراس امنیتی