آقای دکتر محمد صال مصلحیان به عنوان عضو آکادمی علوم جهان (TWAS) برگزیده شد. دکتر مصلحیان همکار مدعو گروه علوم پایه فرهنگستان علوم و استاد ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد است. ایشان در حال حاضر ریاست انجمن ریاضی ایران را به عهده دارد.

دکتر محمد صال مصلحیان تاکنون مقالات متعددی در مجلات معتبر بین المللی و داخلی منتشر کرده است. ایشان به عنوان پژوهشگر برتر کشوری در سال 1397 و عضو هیأت علمی برجسته از بنیاد دانشگاهی فردوسی در سال 1392 انتخاب شده‌اند. همچنین ایشان جایزه علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان در پنجمین دوره اعطای این جایزه را دریافت کرده است.

عضویت در سه دوره شورای اجرایی انجمن ریاضی ایران و سردبیری دو نشریه آن، محقق ارشد وابسته به مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات تریسته ایتالیا، محقق غیر مقیم IPM، عضویت در هیأت تحریریه 4 مجله خارجی با نمایه JCR، سردبیری 3 مجله دیگر با نمایه WOS-JCR از انتشارات اسپرینگر، مدیریت پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد، ریاست قطب علمی آنالیز روی ساختارهای جمعی، مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه و معاونت پژوهشی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد بخشی از فعالیت‌های اجرایی دکتر مصلحیان است.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر محمد صال مصلحیان
اعتلای علوم پایه، گامی اساسی در مسیر توسعه