روز دوشنبه 11 مهر 1401، از سمینارهای ادواری شاخه مهندسی شیمی گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم نشستی با موضوع «نقش ساختار تشکیلاتی در اثربخشی اقتصادی دانشگاه های برتر»، با سخنرانی آقای دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی استاد گروه زیست پزشکی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تربیت مدرس و همکار مدعو شاخه مهندسی شیمی فرهنگستان علوم برگزار شد.

آقای دکتر واشقانی فراهانی در این سخنرانی با اشاره به مأموریت دانشگاه های کارآفرین و مراحل گوناگون کارآفرینی، ساختارهای تشکیلاتی مناسب برای برآوردن نیازهای دانشگاه های کارآفرین را معرفی کرد و پس از آن ساختار تشکیلاتی چند دانشگاه برتر آمریکا، کانادا و انگلستان با اثربخشی اقتصادی بالا و ترکیب نیروی انسانی در واحدهای سازمانی مربوط را به همراه چکیده عملکرد یکساله آنها معرفی و بررسی کرد.

دکتر واشقانی فراهانی در پایان پیشنهادهایی برای انجام مأموریت کارآفرینی و اثربخشی اقتصادی دانشگاه های کشور ارائه کرد.

پس از پایان سخنرانی، شرکت کنندگان در سمینار به بیان نظرها و پیشنهادها و سؤالاتشان درخصوص مطالب مطرح شده در سخنرانی پرداختند که سخنران به پرسشها پاسخ داد.

آقای دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی دانش آموخته دانشگاه McGill کانادا است. ایشان در مهرماه 1369 به دانشگاه تربیت مدرس پیوسته و در حال حاضر استاد این دانشگاه هست. وی چندین بار به عنوان عضو هیات علمی نمونه و پژوهشگر برتر دانشگاه تربیت مدرس نیز انتخاب شده است. دکتر واشقانی فراهانی مسئولیت­ های اجرایی گوناگون در دانشگاه تربیت مدرس، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی داشته و نقش مهمی در تدوین برنامه ­های آموزشی و راه ­اندازی رشته­ه ای مهندسی شیمی- بیوتکنولوژی و مهندسی شیمی- زیست پزشکی و دوره­ دکتری مستقیم بیوتکنولوژی ایفا کرده ­است. ایشان سردبیر مجله بین المللی JPST، کمک سردبیر مجله بین ­المللی Progress in Biomaterials با ضریب تاثیر 4.878، رئیس کمیته جوایز انجمن آموزش مهندسی ایران، عضو هیأت موسس و هیأت مدیره انجمن علمی بیومتریال و مهندسی بافت ایران و همکار مدعو شاخه مهندسی شیمی فرهنگستان علوم ایران است.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر محمد صال مصلحیان
اعتلای علوم پایه، گامی اساسی در مسیر توسعه