دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام به منظور بررسی مقدمات انعقاد تفاهمنامه همکاریهای علمی و فناوری ایران و پاکستان، با معاون پژوهشی و قائم مقام رئیس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام، دکتر کریم نجفی برزگر دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام در جریان این دیدار که به منظور بررسی ظرفیتها و زمینههای توسعه ارتباطات علمی و فناوری بینالمللی صورت گرفت، ضمن ارائه پیشنویس تفاهمنامه همکاری آکادمی ملی علوم پاکستان و فرهنگستان علوم ایران، رویکرد شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام مبنی بر گسترش ارتباطات علمی کشورهای اسلامی بهویژه در عرصه تبادل دانشی و پژوهشی را مورد تاکید قرار داد.
وی در ادامه با ارائه گزارشی از دستاوردها و فعالیتهای چهارساله شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام، به ظرفیتهای گسترده این سازمان در بسترسازی علمی و ایجاد هماهنگی و همکاری میان میان نخبگان، اندیشمندان، دانشگاهها و کشورهای اسلامی اشاره کرد و همیاری فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران را به منظور تقویت این رویکرد خواستار شد.
دکتر علی اکبر صالحی قائم مقام رئیس و معاون پژوهشی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار ضمن استقبال از توسعه همکاریهای علمی و فناوری با تمامی کشورهای اسلامی، با اشاره به روابط بسیار خوب و برادرانه ایران و پاکستان، در راستای همکاری نزدیک فرهنگستان علوم ایران با آکادمی ملی علوم پاکستان در تمامی عرصههای پیشنویس تفاهمنامه اعلام آمادگی کرد.
وی در ادامه ضمن اشاره به سابقه همکاری خود در سمت معاون دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در جده عربستان سعودی، با قدردانی از فعالیتهای اثربخش و تحسین برانگیز شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام، این سازمان را بازوی توانمند علمی و فناوری کشورهای اسلامی دانست که فرصتی بسیار خوب برای جمهوری اسلامی ایران به عنوان میزبان به شمار میآید تا بتواند در ارتباط با جامعه نخبگان 57 کشور اسلامی ضمن ایجاد ارتباط کارآمد با تمامی اندیشمندان، دانشمندان و فناوران، نقشآفرینی نماید.
گفتنی است شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام یکی از شبکههای کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی کامستک میباشد که میزبانی از آن با جمهوری اسلامی ایران است. این شبکه پایگاهی مهم و غنی برای تقویت و توسعه آموزش عالی همگانی در بستر مجازی فناوری اطلاعات محسوب میگردد که باهدف تحقق عدالت در عرصه دانش و اندیشه و تعمیق و تثبیت آموختهها و توانمندسازی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مهارتی دانشجویان، اساتید، دانشگاهها و نخبگان جهان اسلام فعالیت میکند.
Report