آقای دکتر سعید ناطق استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی شریف و استاد برجسته مهندسی کشور منتخب فرهنگستان علوم، دار فانی را وداع گفت. 

دکتر سعید ناطق دارای مدرک دکتری در رشته متالوژی و از اعضاء هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف با درجه استادی بود. دکتر ناطق مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه تهران و مدرک دکتری خود را از دانشگاه نیویورک اخذ کرد. وی پس از اخذ مدرک دکتری در رشته متالوژی به عضویت هیأت علمی گروه متالورژی دانشگاه صنعتی شریف درآمد. این استاد فقید در زمان حیات خود، در کنار تدریس به مطالعه، تحقیق و تألیف آثاری پیرامون حوزه های علمی مورد علاقه خود پرداخت و از جمله متالورژیست ها و آلیاژشناسانی بود که تحقیقات مفصل و عمیقی درباره مهندسی مواد و آلیاژها انجام داد. وی به عنوان استاد برجسته مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه صنعتی شریف و استاد برجسته مهندسی کشور منتخب فرهنگستان علوم در سال 1393 برگزیده شده بود.

در پی درگذشت این استاد پیشکسوت مهندسی کشور، آقای دکتر علی اکبر صالحی معاون پژوهشی و قائم مقام رئیس فرهنگستان علوم پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم
کُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ وَ نَبْلُوکُمْ بِالشَّرِّ وَ الْخَیْرِ فِتْنَةً وَ إِلَیْنا تُرْجَعُونَ (انبیاء/35)

با نهایت تالم و تاثر، مطلع شدم فرهیخته گرامی، جناب آقای دکتر سعید ناطق، استاد برجسته مهندسی مواد و متالورژی که به عنوان استاد برجسته مهندسی کشور از سوی فرهنگستان علوم انتخاب گردیدند، دیدار حق را لبیک گفته و به دیار باقی شتافته است. انسانی شریف و با اخلاق که آثار و دستاوردهای زیادی را در حوزه های تخصصی مهندسی مواد از خود به یادگار گذاشته است.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به محضر جامعه علمی و بویژه خاندان جلیل القدر ناطق، از خداوند متعال برای آن فقید سعید علو درجات و همنشینی با اولیاء دین و برای خانواده معزز ایشان صبر و سلامتی مسئلت می کنم.

علی اکبر صالحی

25 بهمن 1400

 

1000 کاراکتر باقی مانده


IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر سید مصطفی محقق داماد
علم نه مسلمان است و نه کافر!
IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر محمد صال مصلحیان
اعتلای علوم پایه، گامی اساسی در مسیر توسعه
IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر مهدی گلشنی
در دنیای علم ما مشق نویس هستیم
IMAGE گفتگوی ایکنا با رضا داوری اردکانی
درد فلسفه مقدم بر علم فلسفه است
IMAGE گفتگوی فرهنگ امروز با دکتر رضا داوری اردکانی
درباره سایه، شعر و سیاست