با عنایت به نظر مشورتی شورای گروه علوم مهندسی، طی حکمی از سوی آقای دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم، آقای دکتر جعفر توفیقی عضو پیوسته گروه مزبور برای یک دوره دو ساله به سمت رئیس گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم منصوب شد. رئیس فرهنگستان همچنین از زحمات و کوششهای آقای دکتر محمدرضا اسلامی در دوره ریاست گروه علوم مهندسی تشکر و قدردانی کرد.

آقای دکتر جعفر توفیفی متولد سال 1334 در تهران، دارای مدرک دکتری تخصصی مهندسی شیمی از دانشگاه پلی تکنیک بخارست است و در حال حاضر با مرتبه استادی در دانشگاه تربیت مدرس مشغول خدمت است. وی پس از سالها عضویت وابسته، از سال 1395 به عضویت پیوسته فرهنگستان علوم نائل آمده و در سالهای همکاری با فرهنگستان، چند دوره ریاست شاخه مهندسی شیمی گروه علوم مهندسی را نیز بر عهده داشته است. دکتر توفیقی همچنین رئیس کارگروه انتخاب مهندسان برجسته، استادان برجسته مهندسی و پژوهشگران جوان برجسته مهندسی، منتخب فرهنگستان علوم بوده است.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ریاست پژوهشگاه صنعت نفت، دبیری ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و ذغال سنگ معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، مشاور عالی وزیر علوم، ریاست دانشکده انرژی دانشگاه صنعتی شریف، ریاست شورای توسعه آموزش عالی، ریاست شورای عالی برنامه ریزی آموزشی، معاون وزیر آموزش و پرورش، ریاست مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس و ریاست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه تربیت مدرس از جمله سوابق علمی-اجرایی آقای دکتر جعفر توفیقی است.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر محمدرضا اسلامی
جهان اول کشوری است که در برابر همه سختی‌ها ایستاده است
IMAGE گفتگوی فرهیختگان با رضا داوری اردکانی
جهان جدید را خرد تاریخی راه برده است
IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر مجتبی شمسی پور
به جای کلاس کنکور بگویید کلاس شعبده بازی!
IMAGE گفتگوی سازندگی با دکتر علی اکبر صالحی
دیپلماسی علمی بدون هراس امنیتی