همزمان با عادی شدن فعالیت سینماها و در آستانه اکران فیلم سینمایی «مرد نقره ای» آخرین ساخته محمدحسین لطیفی، شامگاه سه شنبه ۱۶ آذرماه، این اثر هنری با حضور کارگردان و برخی عوامل فیلم و نیز جمعی از شخصیتهای سیاسی و فرهنگی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در فرهنگسرای رسانه اکران خصوصی شد.
در این نشست، آقایان دکتر علیاکبر صالحی معاون پژوهشی و قائم مقام رئیس فرهنگستان علوم، حجتالاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، غلامرضا منتظری نماینده گرگان و نایب رئیس کمیسیون فرهنگی، عباس مقتدایی نماینده اصفهان و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی، احمد امیرآبادی نماینده مردم قم و عضو کمیسیون اقتصادی و حجتالاسلام حسین میرزایی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس حضور داشتند.
«مرد نقره ای» به تهیهکنندگی پرویز امیری و کارگردانی محمدحسین لطیفی و با نقشآفرینی مهدی سلطانی، نادر سلیمانی، بهاره کیان افشار، ایرج نوذری و هنرپیشگان نوجوان، در ایران و ترکیه تصویربرداری شده و در ژانری متفاوت از سایر آثار لطیفی ساخته شده و مخاطبی غیر از مخاطبان همیشگی او دارد.
لطیفی در این فیلم به موضوع «غرور» و «هویت ملی» ایرانی پرداخته و «پرچم» را به مثابه نماد این احساس ملی، محور قرار داده است؛ محور و مخاطب اصلی این اثر نیز نوجوانان هستند تا به گفته مجری طرح، در زمانه ای که همه محتواهای رسانه ای در راستای تهی کردن انسان از آرمانها و باورهای بنیادین و اصیل ارائه میشود، عشق به میهن و «هویت ملی» را از نوجوانی در فرزندان این سرزمین نهادینه کند.
کارگردان البته در این فیلم پیامهای دیگری نیز برای مخاطب دارد و آن ارائه تصویری انسانی، اخلاقمدار و متعهد از یک ایرانی است که در عین بهرهمندی از روحیه سلحشوری و حماسی، تمام تلاش خود را برای صیانت از صلح و آرامش و سلامت همنوعانش بکار میگیرد.
پس از اکران فیلم، برخی میهمانان حاضر در جلسه به تشریح دیدگاه های خود درخصوص «مرد نقره ای» پرداختند. آقای دکتر علی اکبر صالحی معاون پژوهشی فرهنگستان علوم در پایان فیلم ضمن تقدیر از دست اندرکاران ساخت مجموعه، بر لزوم شکرگزاری نعمتهایی تأکید کرد که با دیدن این اثر سینمایی یادآوری میشود. ایشان گفت: شکرگزاری نخست به جهت آنکه ایرانی هستیم و این سرزمین با 3 هزار سال تاریخ مکتوب علیرغم همه فراز و نشیبها همچنان به عنوان یک ملت باقی مانده است. دوم به سبب مسلمان بودن و اینکه در بستر اسلام به ایرانی بودن خود افتخار می کنیم. سوم به سبب اینکه فرصت خدمتگزاری به مردم ایران جای شکر دارد و ما نیازمند چنین فیلم هایی هستیم که بتوانیم به واسطه آنها، سه وجه شکرگزاری را تصویرسازی کنیم. دکتر صالحی همچنین با بیان اینکه انقلاب اسلامی حرکتی بود که قدرتهای جهانی را نگران کرد و نظم مطلوب آنها را به هم ریخت، تصریح کرد: مسائلی مثل مسأله هسته ای یک بهانه است؛ امیدوارم از گردنه مشکلات به سلامت عبور کنیم.
Report