جان باختن تعدادی از هموطنان عزیزمان را در وقوع زلزله غرب کشور تسلیت عرض می کنیم. برای آسیب دیدگان شفای عاجل و برای جانباختگان رحمت و مغفرت الهی مسألت داریم

صبح روز یکشنبه  19 شهریور 1396، یک جلسه سخنرانی با محوریت شاخه پاتوبیولوژی گروه علوم دامپزشکی فرهنگستان علوم در سالن کنفرانس فرهنگستان برگزار شد. در ابتدای نشست آقای دکتر محمدقلی نادعلیان رئیس گروه علوم دامپزشکی به میهمانان خیرمقدم گفت و در ادامه آقای دکتر غلامرضا نیکبخت ­بروجنی استاد دانشگاه تهران و عضو وابسته گروه علوم دامپزشکی فرهنگستان علوم سخنانی با عنوان «ایمنی شناسی دامپزشکی و نگرشی دیگرگون به بیماری ­ها» ایراد کرد. پس از سخنان آقای دکتر نیکبخت بروجنی سؤالاتی در مورد موضوعات سخنرانی و ایمنی شناسی دامپزشکی مطرح شد که سخنران به پرسش ها پاسخ داد.

در این جلسه رئیس گروه علوم اسلامی فرهنگستان، معاون پژوهشی علوم محض و کاربردی فرهنگستان، رئیس و تعدادی از اعضای پیوسته و وابسته و همکار مدعو گروه علوم دامپزشکی فرهنگستان، تعدادی از استادان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسئولان و کارشناسانی از سازمان نظام دامپزشکی، و سازمان دامپزشکی کشور حضور داشتند.

IMAGE گفتگو با دکتر محمد شاهدی
اهمیت مصرف پروتئین
IMAGE گفتگو با دکتر سید محمد بلورچیان
معجزات سیلیکون در عصر جدید