روز یکشنبه 20 فروردین، اولین جلسه شورای گروه علوم انسانی در سال 1396 با حضور آقای دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم و اعضای پیوسته و وابسته گروه علوم انسانی، به ریاست آقای حسین نمازی برگزار شد. در ابتدای جلسه آقایان دکتر داوری اردکانی و دکتر نمازی سال جدید را به اعضای گروه تبریک گفتند و سالی خوب همراه با پیشرفت علمی برای کشور آرزو کردند. در ادامه در مورد برنامه ­های گروه علوم انسانی در سال 96 و نحوه برگزاری سمینارهای گروه بحث و تبادل نظر شد. همچنین در ارتباط با مجله «توسعه علوم انسانی» که قرار است به زودی توسط گروه علوم انسانی فرهنگستان علوم منتشر شود، نظراتی بیان و تصمیماتی گرفته شد.

در بخش پایانی جلسه آقای دکتر رضا داوری اردکانی در ارتباط با تفاوت آموزش در دوران تحصیل در مدرسه و دانشگاه سخنان کوتاهی ایراد کرد.

غربت فیلسوف بودن
IMAGE گفتگو با دکتر غلامرضا اعوانی