• مجموعه مقالات و سخنرانی های اولین همایش «فرآیند استاندارد آموزش و آموزش استاندارد در چرخه آموزش کشور» منتشر شد
  • یکصد و هفدهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم برگزار شد
  • دکتر عباس منوچهری به عضویت وابسته فرهنگستان علوم برگزیده شد
  • سومین شماره مجله پژوهش های راهبردی در علوم کشاورزی و منابع طبیعی منتشر شد

بعد از ظهر روز چهارشنبه، هجدهم اسفندماه ۱۳۹۵، مراسم نکوداشت آقای دکتر حسن ابراهیم زاده عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، استاد برجستۀ زیست‌شناسی و پدر علم فیزیولوژی گیاهی ایران، در دانشکده علوم دانشگاه تهران برگزار شد.
در این مراسم که رئیس فرهنگستان علوم، رئیس دانشگاه تهران، و جمع کثیری از استادان، همکاران، دانشجویان و علاقمندان به استاد ابراهیم زاده حضور داشتند، آقایان دکتر محمد رحیمیان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، دکتر پزشک رئیس پردیس علوم دانشگاه تهران، دکتر زینلی رئیس دانشکدۀ زیست‌شناسی دانشگاه تهران، دکتر شریفی مدیر کل امور پژوهشی وزارت علوم، دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران و دکتر رضا داوری اردکانی ریاست فرهنگستان علوم سخنرانی ایراد کردند. همچنین پیام تبریک و تشکر آقای دکتر حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی که آقای دکتر ابراهیم زاده عضو گروه واژه گزینی زیست شناسی آن فرهنگستان نیز بوده اند، قرائت شد.
در پایان مراسم نیز با حضور رئیس فرهنگستان علوم و رئیس دانشگاه تهران لوح تقدیر و هدایایی به استاد دکتر حسن ابراهیم زاده اهداء شد.

آقای دکتر حسن ابراهیم‌زاده (۱۳۱۴ لنگرود) عضو پیوسته و رئیس شاخۀ زیست‌شناسی گروه علوم پایه فرهنگستان علوم، پس از طی تحصیلات در دانشسرای مقدماتی تهران به تدریس در مدارس گیلان پرداخت. در سال ۱۳۳۶ در رشته زیست‌شناسی در دانشگاه تهران تحصیلات دانشگاهی خود را آغاز کرد. این استاد دانشگاه تهران پس از اخذ مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران، در سال ۱۳۴۳ به فرانسه رفت و در سال‌های ۱۳۴۵ و ۱۳۴۸مدرک کارشناسی ارشد و دکتری دولتی رشتۀ زیست‌شناسی را از دانشگاه پاریس اخذ کرد و پس از آن به ایران بازگشت و در دانشگاه تهران به تدریس و تحقیق مشغول شد. استاد ابراهیم زاده در سال ۱۳۸۰ به‌عنوان چهرۀ ماندگار کشور معرفی شد. آقای دکتر ابراهیم‌زاده تا کنون بیش از ۲۲۰ مقالۀ علمی و ۹ کتاب تألیف کرده است.

IMAGE گفتگو با دکتر محمدقلی نادعلیان
نیم قرن آموزش و پژوهش در دامپزشکی