چهارصد و شصت و هفتمین جلسه شورای علمی فرهنگستان علوم صبح امروز یکشنبه 15 اسفند 1395 با حضور رئیس، دبیر، معاونان پژوهشی و روسای گروه های علمی و رئیس مرکز مطالعات علم و فناوری فرهنگستان علوم تشکیل شد. در ابتدای این نشست آقای دکتر یوسف ثبوتی رئیس گروه علوم پایه ملاحظاتی درباره مسئله آب و نزولات جوی کشور مطرح کرد و بر لزوم توجه دانشمندان همه رشته ها به این موضوع تأکید نمود. در ادامه با اشاره به فعالیت های فرهنگستان درخصوص بحران آب و لزوم ارائه راهکارهای عملی برای حل این بحران، بر ضرورت تدوین برنامه متناسب و جامع در این خصوص تصریح شد.

در ادامه جلسه گزارش نهایی طرح پژوهشی «بررسی و ارزیابی کیفی مجلات علمی کشاورزی و منابع طبیعی» به تصویب رسید و طرح مزبور خاتمه یافته تلقی شد. همچنین قرار شد مجموعه ای با عنوان «تاریخ فرهنگستان علوم» توسط ریاست فرهنگستان مرقوم و چاپ شود. موافقت با حمایت معنوی فرهنگستان از هفتمین کنگره ویروس شناسی، موافقت با تمدید همکاری مدعو خانم دکتر زهره تفضلی برای یک دوره دو ساله دیگر در شاخه هنر و معماری گروه علوم مهندسی و تأیید دستور جلسه یکصد و هفدهم مجمع عمومی فرهنگستان علوم از دیگر تصمیمات این جلسه بود.

IMAGE گفتگو با دکتر سیدمصطفی محقق داماد
الهیات محیط زیست
IMAGE گفتگو با دکتر محمد شاهدی
اهمیت مصرف پروتئین