جان باختن تعدادی از هموطنان عزیزمان را در وقوع زلزله غرب کشور تسلیت عرض می کنیم. برای آسیب دیدگان شفای عاجل و برای جانباختگان رحمت و مغفرت الهی مسألت داریم

چهارصد و شصت و هفتمین جلسه شورای علمی فرهنگستان علوم صبح امروز یکشنبه 15 اسفند 1395 با حضور رئیس، دبیر، معاونان پژوهشی و روسای گروه های علمی و رئیس مرکز مطالعات علم و فناوری فرهنگستان علوم تشکیل شد. در ابتدای این نشست آقای دکتر یوسف ثبوتی رئیس گروه علوم پایه ملاحظاتی درباره مسئله آب و نزولات جوی کشور مطرح کرد و بر لزوم توجه دانشمندان همه رشته ها به این موضوع تأکید نمود. در ادامه با اشاره به فعالیت های فرهنگستان درخصوص بحران آب و لزوم ارائه راهکارهای عملی برای حل این بحران، بر ضرورت تدوین برنامه متناسب و جامع در این خصوص تصریح شد.

در ادامه جلسه گزارش نهایی طرح پژوهشی «بررسی و ارزیابی کیفی مجلات علمی کشاورزی و منابع طبیعی» به تصویب رسید و طرح مزبور خاتمه یافته تلقی شد. همچنین قرار شد مجموعه ای با عنوان «تاریخ فرهنگستان علوم» توسط ریاست فرهنگستان مرقوم و چاپ شود. موافقت با حمایت معنوی فرهنگستان از هفتمین کنگره ویروس شناسی، موافقت با تمدید همکاری مدعو خانم دکتر زهره تفضلی برای یک دوره دو ساله دیگر در شاخه هنر و معماری گروه علوم مهندسی و تأیید دستور جلسه یکصد و هفدهم مجمع عمومی فرهنگستان علوم از دیگر تصمیمات این جلسه بود.

IMAGE گفتگو با دکتر محمد شاهدی
اهمیت مصرف پروتئین
IMAGE گفتگو با دکتر سید محمد بلورچیان
معجزات سیلیکون در عصر جدید