• با سخنرانی وزیر علوم، رئیس فرهنگستان علوم و رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، مراسم گرامیداشت روز جهانی آینده در فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود
  • شصتمین شماره نشریه فرهنگستان علوم منتشر شد
  • مجموعه سخنرانی های سمینار خشکسالی و تأثیر آن بر روند بیماری های دامی به چاپ رسید

مراسم گرامیداشت روز مهندسی و تجلیل از برگزیدگان مهندسی کشور، منتخب فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در سال 1395 روز پنجشنبه پنجم اسفندماه سال جاری از ساعت 9 تا 11 در محل فرهنگستان علوم برگزار می شود. در این مراسم از سه استاد برجسته مهندسی کشور، سه مهندس برجسته کشور و پنج دانشمند جوان برجسته مهندسی کشور تجلیل به عمل خواهد آمد. از کلیه استادان، صاحبنظران، دانشجویان و اصحاب رسانه برای شرکت در این مراسم دعوت می شود. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 88645586-021 (دفتر گروه علوم مهندسی) تماس حاصل کنند.

IMAGE گفتگو با دکتر محمدقلی نادعلیان
نیم قرن آموزش و پژوهش در دامپزشکی