• با سخنرانی وزیر علوم، رئیس فرهنگستان علوم و رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، مراسم گرامیداشت روز جهانی آینده در فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود
  • شصتمین شماره نشریه فرهنگستان علوم منتشر شد
  • مجموعه سخنرانی های سمینار خشکسالی و تأثیر آن بر روند بیماری های دامی به چاپ رسید

در پی درگذشت آقای دکتر علی شریعتمداری رئیس سابق و عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر کرد:

«هوالباقي

استاد نامدار تعليم و تربيت، عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي، رئيس سابق و عضو پيوسته فرهنگستان علوم و اولين وزير فرهنگ و آموزش عالي جمهوري اسلامي ايران جناب آقاي دكتر علي شريعتمداري پس از تحمل چندين سال رنج پيري جان به جان آفرين تسليم كرد و رخت خويش از اين جهان به سراي باقي كشيد.
دكتر شريعتمداري در حوزه تعليم و تربيت صاحبنظر بود و در مدتي بيش از نيم قرن كتاب هاي خوب نوشت و دانشجويان فاضل در سايه تعليم و تربيت او پرورده شدند. نظر خاص دكتر شريعتمداري كه همواره بر لزوم عملي شدنش تاكيد و اصرار داشت، اصلاح روش آموزش بود كه حل همه مسائل تعليم و تربيت را در گرو عملي شدن آن مي دانست. اميدواريم كه شرايط براي عملي شدن اين طرح مهم فراهم شود و آرزوي استاد فقيد جامه تحقق پوشد.
اين ضايعه را به اعضاي فرهنگستان علوم و به همه دانشگاهيان و فرهنگيان كشور مخصوصاً به خانواده محترم ايشان تسليت مي گويم و از خداوند براي اين دانشمند نجيب و ديندار رحمت و غفران مسألت مي كنم. رضا داوري اردكانی».

IMAGE گفتگو با دکتر محمدقلی نادعلیان
نیم قرن آموزش و پژوهش در دامپزشکی