جان باختن تعدادی از هموطنان عزیزمان را در وقوع زلزله غرب کشور تسلیت عرض می کنیم. برای آسیب دیدگان شفای عاجل و برای جانباختگان رحمت و مغفرت الهی مسألت داریم

در پی درگذشت آقای دکتر علی شریعتمداری رئیس سابق و عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر کرد:

«هوالباقي

استاد نامدار تعليم و تربيت، عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي، رئيس سابق و عضو پيوسته فرهنگستان علوم و اولين وزير فرهنگ و آموزش عالي جمهوري اسلامي ايران جناب آقاي دكتر علي شريعتمداري پس از تحمل چندين سال رنج پيري جان به جان آفرين تسليم كرد و رخت خويش از اين جهان به سراي باقي كشيد.
دكتر شريعتمداري در حوزه تعليم و تربيت صاحبنظر بود و در مدتي بيش از نيم قرن كتاب هاي خوب نوشت و دانشجويان فاضل در سايه تعليم و تربيت او پرورده شدند. نظر خاص دكتر شريعتمداري كه همواره بر لزوم عملي شدنش تاكيد و اصرار داشت، اصلاح روش آموزش بود كه حل همه مسائل تعليم و تربيت را در گرو عملي شدن آن مي دانست. اميدواريم كه شرايط براي عملي شدن اين طرح مهم فراهم شود و آرزوي استاد فقيد جامه تحقق پوشد.
اين ضايعه را به اعضاي فرهنگستان علوم و به همه دانشگاهيان و فرهنگيان كشور مخصوصاً به خانواده محترم ايشان تسليت مي گويم و از خداوند براي اين دانشمند نجيب و ديندار رحمت و غفران مسألت مي كنم. رضا داوري اردكانی».

IMAGE گفتگو با دکتر محمد شاهدی
اهمیت مصرف پروتئین