شنبه / ۲۶ تیر ۱۳۹۵ / ۱۶:۳۵، کد خبر: 95040114939

دکتر حسن ظهور استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف و عضو پیوسته گروه علوم مهندسی فرهگستان علوم جمهوری اسلامی به عنوان استاد برگزیده فرهنگستان در سال ۹۴ معرفی شد.

به گزارش ایسنا، در یکصد و پانزدهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران با حضور 41 عضو پیوسته از مجموع 46 عضو پیوسته فرهنگستان به ریاست رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم برگزار شد.

در این جلسه موضوع انتخاب برگزیده فرهنگستان علوم در سال 1394 برای مراسم بزرگداشت مشترک فرهنگستان‌ها و دریافت نشان درجه یک دانش مطرح شد که پس از رأی گیری کتبی، دکتر حسن ظهور، استاد مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف و عضو پیوسته گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم  انتخاب و به عنوان برگزیده سال 94 معرفی شد.

دکتر حسن ظهور دارای مدرک دکتری تخصصی مهندسی مکانیک از دانشگاه پردو امریکا و از چهره‌های ماندگار مهندسی ایران و برنده جایزه ملی علامه طباطبایی از بنیاد ملی نخبگان است.

وی اکنون علاوه بر عضویت پیوسته در فرهنگستان علوم، ریاست مرکز مطالعات علم و فناوری فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران را برعهده دارد.

دکتر ظهور به عنوان استاد پایه 43 در دانشگاه صنعتی شریف مشغول به فعالیت است.

IMAGE گفتگو با دکتر سیدمصطفی محقق داماد
الهیات محیط زیست
IMAGE گفتگو با دکتر محمد شاهدی
اهمیت مصرف پروتئین