خبرگزاری فارس (25/1/1395): خریستو پولنداکف، سفیر بلغارستان در دیدار با رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: در حال تلاش برای برقراری روابط با مراکز علمی و فرهنگی ایران و تماس مستقیم با مؤسسات علمی و دانشگاه‌ها هستیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، رضا داوری اردکانی، رئیس فرهنگستان علوم با خریستو پولنداکف سفیر بلغارستان در تهران و ژیکو کانچف دبیر اول سفارت در فرهنگستان علوم ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

در ابتدای این بازدید، خریستو پولِنداکُف در سخنانی اظهار داشت که در حال تلاش برای برقراری روابط علمی و فرهنگی با مراکز علمی و فرهنگی ایران و در تماس مستقیم با مؤسسات علمی و دانشگاه‌های ایران است.

وی با اشاره به ارتباط فرهنگستان علوم ایران و آکادمی علوم بلغارستان و دیداری که برای ماه مه در نظر گرفته شده است، گفت: ارتباط میان سفارت بلغارستان و فرهنگستان علوم باید بیشتر و تقویت شود.

پولِنداکُف در ادامه با اشاره به برخی فعالیت‌های آکادمی علوم بلغارستان به یکی از قدیمی‌ترین ارگان‌های علمی جهان اظهار داشت: آکادمیسین وُدنیچارف رئیس آکادمی بلغارستان، تمایل زیادی برای ملاقات با داوری اردکانی دارد.

سپس داوری اردکانی با ابراز خوشنودی از حضور سفیر بلغارستان و همراهان در فرهنگستان علوم ایران، توضیحات مختصری درباره تاریخچه، ساختار و فعالیت‌های فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران او تاریخ کهن ایران و روابط خوب با همسایه‌ها ارائه کرد.

در ادامه شمس اردکانی ضمن خوشامدگویی به میهمانان اظهار داشت: اعضای فرهنگستان علوم ایران همگی از استادان برجسته دانشگاه‌های کشور هستند. وی به روابط خوب دو کشور در بخش اقتصادی نیز اشاره کرد.

تبادل نظر درخصوص برنامه سفر رئیس فرهنگستان به بلغارستان و دیدار با رئیس و اعضای آکادمی علوم آن کشور و نیز دیدار با استادان فلسفه بلغارستان از دیگر موضوعات این جلسه بود.

IMAGE گفتگو با دکتر سید محمد بلورچیان
معجزات سیلیکون در عصر جدید