تهران-ایرنا- ۶ پژوهشگر جوان کشور به عنوان برگزیدگان ششمین دوره اعطای جایزه ابوریحان بیرونی ویژه پژوهشگران جوان برجسته رشته‌های علوم پایه کشور، منتخب فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۹۹ انتخاب شدند.

برگزیدگان ششمین دوره اعطای جایزه ابوریحان بیرونی ویژه پژوهشگران جوان برجسته رشته‌های علوم پایه کشور، منتخب فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۹۹ معرفی شدند.

گروه علوم پایه فرهنگستان علوم هر سال با گرامیداشت مقام علم و دانش ابوریحان بیرونی، جایزه ابوریحان را به پژوهشگران جوان برجسته علوم پایه کشور اعطا می کند.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، در این دوره از جایزه ابوریحان بیرونی، دکتر ایمان ستایش متولد ۱۳۶۲، عضو هیات علمی دانشکده ریاضی دانشگاه تربیت مدرس، و دکتر سجاد لکزیان متولد ۱۳۶۱ عضو هیات علمی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان، به عنوان پژوهشگران جوان برجسته ریاضی کشور معرفی شدند.

همچین دکتر شانت باغرام متولد ۱۳۶۱ عضو هیات علمی و دانشیار دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف، به عنوان پژوهشگر جوان برجسته فیزیک کشور انتخاب شد.

دکتر مجید مهدوی متولد ۱۳۵۹ عضو هیات علمی و دانشیار گروه زیست شناسی دانشگاه تبریز به عنوان پژوهشگر جوان برجسته زیست شناسی کشور و  دکتر حمید شهسواری متولد ۱۳۶۳، عضو هیات علمی و دانشیار دانشکده شیمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه - زنجان، و  دکتر فرهاد پناهی متولد ۱۳۶۳، عضو هیات علمی بخش شیمی دانشگاه شیراز به عنوان پژوهشگران جوان برجسته شیمی کشور منتخب فرهنگستان علوم، معرفی شدند.

براساس اعلام گروه علوم پایه فرهنگستان علوم، به دلیل روند رو به افزایش ابتلا به ویروس کرونا به ویژه در تهران و توصیه اکید مسوولان مبنی بر اتخاذ تدابیر سختگیرانه تر و اعمال محدودیت بیشتر در کلیه دستگاه ها و به منظور مقابله با این پاندمی، مراسم اعطای جایزه به برگزیدگان سال ۱۳۹۹ به تعویق افتاد.

گروه علوم پایه فرهنگستان علوم ضمن اعلام همگانی اسامی برگزیدگان و تبریک به آنان، لوح تقدیر این نخبگان جوان را به شیوه ای درخور برای آنان ارسال می کند و از آنها دعوت می کند تا در یکی از جلسات گروه علوم پایه سخنرانی های علمی خود را ایراد کنند.

IMAGE گفتگوی مردم نامه با دکتر رضا داوری اردکانی
تاریخ در ترازو