دکتر فرید مُر برای یک دوره دوساله به عنوان «رئیس گروه علوم پایه فرهنگستان علوم» منصوب شد.

به گزارش دیده بان علم ایران، این انتصاب با توجه به پایان سومین دوره دوساله ریاست دکتر ثبوتی بر گروه­ علوم پایه و بر اساس توصیه مشورتی شورای گروه­ علوم پایه فرهنگستان علوم، طی حکمی از سوی دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم صورت گرفته است.

دکتر فرید مر که دانش آموخته دکتری تخصصی زمین­ شناسی اقتصادی از دانشگاه لندن است، هم ­اکنون استاد رشته زمین­ شناسی دانشگاه شیراز است. وی از سال ۱۳۸۸ به عنوان عضو وابسته با فرهنگستان علوم همکاری داشته و از سال ۱۳۹۲ به عضویت پیوسته فرهنگستان علوم ایران برگزیده شده است.

ریاست مرکز نشر دانشگاهی وزارت علوم، مسوولیت کمیته علمی المپیاد علوم زمین، ریاست انجمن زمین­ شناسی ایران، ریاست شاخه زمین­ شناسی فرهنگستان علوم، ریاست گروه واژه­ گزینی تخصصی زمین­ شناسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، دبیری شورای تحقیقات و فناوری کشور، دبیری هیأت امنای منطقه چهار فناوری، ریاست پارک علم و فناوری استان فارس، ریاست مرکز زمین­ شناسی پزشکی دانشگاه شیراز و عضویت در هیات تحریریه چندین مجله علمی از جمله سوابق علمی- اجرایی دکتر مر بوده است.

معرفی به عنوان زمین­ شناس برجسته کشور، معرفی به عنوان پژوهشگر برتر علوم پایه کشور، معرفی به عنوان استاد ممتاز و نمونه کشور، دریافت جایزه علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان، کسب عنوان زمین­ شناس اقتصادی برجسته کشور، عضویت پیوسته در فرهنگستان علوم و کسب ده ­ها عنوان و جایزه در دانشگاه شیراز از جمله افتخارات استاد فرید مر است.

تألیف و ترجمه بیش از ۳۳ عنوان کتاب که بسیاری از آنها به عنوان کتاب برگزیده سال و کتاب تشویقی سال کشور و کتاب برگزیده دانشگاهی انتخاب شده‌اند، از دیگر خدمات ارزنده دکتر فرید مر است.

دکتر  مر بیش از ۲۰۰ مقاله در نشریات علمی بین­‌المللی و داخلی ارائه کرده و بیش از ۱۷۰ مقاله از استاد در نشریات علمی خارجی و داخلی به چاپ رسیده است.

Air Jordan I 1 Shoes

IMAGE گفتگوی روزنامه ایران با آیت الله دکتر محقق داماد