رئیس فرهنگستان علوم در پی درگذشت استاد فقید شادروان دکتر احسان اشراقی پیام تسلیتی را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا داوری اردکانی ریاست فرهنگستان علوم در پی درگذشت استاد فقید شادروان دکتر احسان اشراقی عضو پیوسته فرهنگستان علوم، پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر کرد:

«هوالباقی

دوست عزیز و گرانمایه‌ام آقای دکتر احسان اشراقی استاد تاریخ دانشگاه تهران و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پس از تحمل ماه‌­ها رنج و درد ناشی از پیری و بیماری از این جهان به جهان باقی کوچ کرد. او همه عمر خود را صرف مطالعه و پژوهش در تاریخ و ادب ایران کرد و آثار گزیده و ممتازی بخصوص در زمینه تاریخ ۵۰۰ سال اخیر ایران نوشت.

درگذشت استاد دکتر اشراقی ضایعه­‌ای بزرگ برای جامعه علمی و دانشگاهی بخصوص برای فرهنگستان علوم است. این مصیبت را به همسر و فرزند و بازماندگان گرامیش و به دانشمندان و دانشگاهیان و بخصوص به اعضای پیوسته فرهنگستان علوم و بالاخص به اعضاء گروه علوم انسانی که از سال­‌ها پیش با او محشور و مأنوس و هم­سخن بوده‌­اند، تسلیت می ­گویم.

خداوند این دانشمند عزیز نجیب گرانمایه را در پناه رحمت خود قرار دهد و به بازماندگان و دوستان و دوستداران و شاگردانش که در مرگ او عزادارند، صبر و سلامت عطا فرماید».

بر اساس این گزارش، دکتر احسان اشراقی، عضو پیوسته فرهنگستان علوم و از اساتید تاریخ دانشگاه تهران روز سه‌شنبه، ۲۴ دی ماه جاری درسن ۹۱ سالگی در بیمارستان مسیح دانشوری درگذشت.

Lebron James Shoes
IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر علی حائریان اردکانی