روابط عمومی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد:

انتصاب رئیس جدید "گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم"/ تمدید ریاست چهار گروه دیگر

رئیس فرهنگستان علوم ایران طی حکمی دکتر محمدرضا اسلامی را به عنوان رئیس "گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم" در یک دوره دو ساله منصوب و همچنین ریاست چهار گروه دیگر این فرهنگستان را تمدید کرد.

به گزارش ایسنا، با عنایت به پایان دوره دو ساله ریاست گروه علوم مهندسی و با توجه به توصیه مشورتی شورای گروه علوم مهندسی، طی حکمی از سوی  دکتر رضا داوری اردکانی، رئیس فرهنگستان علوم، دکتر محمدرضا اسلامی، عضو پیوسته گروه علوم مهندسی برای یک دوره دو ساله به عنوان رئیس گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم منصوب شد.

دکتر محمدرضا اسلامی، استاد مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر است و از سال ۱۳۷۱ به عنوان عضو وابسته با فرهنگستان علوم ایران همکاری داشته و در سال ۱۳۸۰ به عنوان عضو پیوسته فرهنگستان علوم برگزیده شده است.

ریاست اولین کنفرانس انجمن مهندسین مکانیک در دانشگاه تهران، کسب درجه استاد برتر از سوی این انجمن در سال ۱۳۷۴، کسب عنوان استاد نمونه کشوری، برگزیده به عنوان چهره ماندگار، کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه و پژوهشگر برتر وزارت علوم تحقیقات و فناوری از جمله افتخارات علمی دکتر محمدرضا اسلامی است.

ایشان همچنین در بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی از یونسکو مدال اینشتین را دریافت کرد. وی طی سال‌های ۱۹۷۰ تا ۱۹۷۳ میلادی در مرکز فضایی ناسا به تحقیق پرداخته است و در سال ۱۹۹۷ میلادی، بر اساس کارهای اصیل ایرانی و پیشبرد و توسعه حرفه مهندسی در سطح بین‌المللی، عضو برجسته انستیتو هوافضای آمریکا و در سال ۲۰۰۱ موفق به کسب درجه علمی fellow انجمن مهندسی مکانیک آمریکا شده است.

نام پروفسور محمدرضا اسلامی در بیش از هفت کتاب بین‌المللی WHO'S WHO به عنوان محقق برجسته جهانی ثبت شده است. پیش از دکتر اسلامی، دکتر سعید سهراب پور عضو پیوسته گروه مهندسی فرهنگستان برای دو دوره متولی ریاست قوه را برعهده داشته است.

بر اساس اعلام روابط عمومی فرهنگستان علوم، بر همین اساس و با عنایت به توصیه مشورتی شورای گروه‌های علوم اسلامی و انسانی کشاورزی و دامپزشکی؛ در احکام جداگانه از سوی ریاست فرهنگستان، دوره دو ساله ریاست آقایان دکتر سیدمصطفی محقق‌داماد، دکتر حسین نمازی، دکتر عباس شریفی تهرانی و دکتر محمدقلی نادعلیان به ترتیب در گروه‌های علوم اسلامی، علوم انسانی، علوم کشاورزی و علوم دامپزشکی فرهنگستان علوم برای یک دوره دیگر تمدید شد.

adidas
IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر علی حائریان اردکانی