خبرنامه عتر با استفاده از جایزه علامه طباطبایی اهدایی بنیاد ملی نخبگان به آقای دکتر مهدی بهزاد به چاپ می ­رسد. آقای دکتر مهدی بهزاد عضو پیوسته فرهنگستان علوم و یکی از بنیانگذاران انجمن ریاضی ایران و شورای خانه­ های ریاضیات ایران، بخشی از پژوهانه­ ای را که بنیاد ملی نخبگان تحت عنوان جایزه علامه طباطبایی به ایشان اختصاص داده است از اول مهرماه 1393 در اختیار شورای خانه ­های ریاضیات ایران قرار می دهد تا به منظور اجرای طرح­ های ترویج علوم ریاضی (عتر) برای دانش­ آموزان کمتر برخوردار جامعه مصرف شود و گزارش کامل هر طرح همراه با تجزیه و تحلیل نتایج در اختیار شورای خانه­ ها قرار گیرد. کمیسیون ملی یونسکو در ایران نیز از این طرح حمایت می­ کند.

در شماره اخیر خبرنامه در مقاله ­ای تحت عنوان دو ناهنجاری بنیادی در ساختار آموزش و پژوهش ایران، به سخنرانی آقای دکتر بهزاد در گردهمایی برگزار شده توسط شورای خانه­ های ریاضیات ایران درباره کاستی­ های مؤسسات آموزشی و پژوهشی اشاره شده است. آقای دکتر علی رجالی در مقاله­ ای تحت عنوان «دلایل برگزاری سمینار علوم ریاضی و چالش ­ها و وضعیت ریاضیات کشور» به مشکلات مربوط به جایگاه آموزش در برنامه­ ریزی­ های کلان کشور پرداخته ­اند. در مقاله ­ای تحت عنوان «یک بار دیگر، بهزاد» به قلم آقای دکتر مسعود آرین­ نژاد، از آقای دکتر بهزاد به خاطر ترجمه نمایشنامه «افسانه پادشاه و ریاضیدان» به زبان انگلیسی و چاپ مقاله­ ای که به تشریح حدس رنگ آمیزی کلی گراف یا حدس بهزاد می­ پردازد و سال ها فعالیت­ های علمی و فرهنگی ایشان تجلیل شده است. در مقاله ای به قلم آقای دکتر زارع نهندی تحت عنوان «کرمزاده و ریاضیات در خانه­ های ریاضیات» به چاپ مقاله ­ای برای معرفی خانه­ های ریاضیات ایران توسط آقای دکتر امید علی کرمزاده در مجله متمتیکال اینتلیجنمر (Mathematical Intelligencer) و اهمیت آن پرداخته شده است. در انتهای این شماره خبرنامه، مرحله دوم طرح­ های عتر انجام شده در خانه­ های ریاضیات اصفهان، خمین، گنبدکاووس و سامان مطرح می­ شوند.

فلسفه، توسعه و روشنفکری
IMAGE گفتگو با دکتر سیدمصطفی محقق داماد
الهیات محیط زیست
IMAGE گفتگو با دکتر محمد شاهدی