خبرگزاری ایسنا:

عضو پیوسته فرهنگستان علوم:

مهندسان باید الگوی اخلاق و ارزش‌های انسانی باشند

کد خبر 95021106311، شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۶

عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه مهندسان بعد از معلمان بیشترین تماس را با مردم دارند، تأکید کرد: مهندسان می‌توانند تأثیر به‌سزایی در پرورش ارزش‌های انسانی و اخلاق حرفه‌ای داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه یزد، دکتر مهدی بهادری نژاد استاد برجسته مهندسی مکانیک در سفر به یزد با اشاره به اینکه مهندسان بعد از معلمان بیشترین تماس را با مردم دارند، اظهار کرد: با توجه به شمار زیاد مهندسان در سراسر کشور، الگو بودن مهندسان در برخورداری از ارزش‌های انسانی و اخلاق مهندسی می‌تواند تاثیر به‌سزایی در پرورش ارزش‌های انسانی و اخلاق حرفه‌ای داشته باشد.

وی با اشاره به نقش مهم مهندسان در زندگی مردم، گفت: مهندسان می‌توانند نقش مهمی را در توسعه جهان با هدف دستیابی به دنیای آرام و مرفه‌تر ایفا کنند.

این استاد نمونه کشور گفت: مهندسی که اخلاق‌مند است، ایمنی و سلامت را در طراحی و محاسبات و ساخت دستگاه رعایت می‌کند و از مواد و انرژی استفاده بهینه می‌کند و در نهایت با رعایت اخلاق مهندسی، شغل و رفاه و شادی برای خود و جامعه به ارمغان می‌آورد.

وی از مهندسان خواست خدمات خود را با مراعات بالاترین درجه ایمنی ارائه دهند و ایمنی، سلامت و رفاه عمومی را در اولویت کار خود قرار دهند.

بهادری‌نژاد همچنین با اشاره به افزایش بیماری‌ها و مرگ و میر، آلودگی هوا و غیره، گفت: اخلاق محیط زیستی یکی از موارد مهمی است که باید حتما رعایت شود و تمام مردم به‌ویژه مهندسان اخلاق‌مند، مسئولیت خطیری برای جلوگیری از انهدام محیط زیست و احیای آن برای زندگی انسان‌ها، حیوانات و گیاهان دارند.

تصاویر نشست گروه علوم اسلامی در خصوص آثار حقوقی اجرای طرح گاپ توسط ترکیه، 96/6/5_3
سمینار چالش های آموزش زیست شناسی (96/07/13)_9
سخنرانی