کتاب Metaheuristic Optimization Algorithms in Civil Engineering: New Applications اثر آقای دکتر علی کاوه عضو پیوسته فرهنگستان علوم و استاد برجسته دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران و آقای مهندس آرمین دادرس اسلاملو دانشجوی دکتری مهندسی زلزله­­ دانشگاه علم و صنعت ایران توسط انتشارات اشپرینگر به چاپ رسید. این کتاب در 15 فصل و به زبان انگلیسی تألیف شده ­است که به ارائه پیشرفت­ های اخیر و کاربردهای نوین الگوریتم­ های بهینه ­یابی فراکاوشی در زمینه مهندسی عمران می­ پردازد. فصول مختلف این کتاب می­ تواند به عنوان راهنما و مرجع پژوهشی، مورد استفاده مهندسان، دانشجویان و پژوهشگران مهندسی سازه و زلزله، مهندسی آب و سازه­ های هیدرولیکی و مدیریت ساخت قرار­ گیرد.

همچنین کتاب Swift Analysis of Civil Engineering Structures Using Graph Theory  اثر استاد دکتر علی کاوه عضو پیوسته فرهنگستان علوم و استاد دانشگاه علم و صنعت ایران، آقای دکتر حسین رحامی دانشیار دانشکده فنی دانشگاه تهران و آقای دکتر ایمان شجاعی فارغ التحصیل دانشگاه  Kentucky نیز توسط انتشارات اشپرینگر به چاپ رسید. این کتاب در 10 فصل و به زبان انگلیسی تألیف شده ­است. در این کتاب با استفاده از مفاهیم ضرب گرافها روش هایی ­جهت تحلیل سریعتر سازه­ های بکار گرفته شده در مهندسی ارائه شده است. از این روش ها علاوه بر تحلیل های استاتیکی و خطی در تحلیل دینامیکی و نیز غیرخطی نیز استفاده شده است. ایده­ های به کار گرفته شده در این کتاب می ­تواند مورد استفاده دانشجویان مهندسی عمران, مکانیک و مهندسی پزشکی قرار بگیرد.

آقای دکتر علی کاوه چهره ماندگار مهندسی کشور، علاوه بر تألیف و انتشار شانزده کتاب بین المللی، 22 عنوان کتاب نیز به زبان فارسی نوشته و منتشر کرده است.

IMAGE گفتگو با دکتر حسن تاج بخش
کتابخانه شکوفه‌زار دانشمندان است