یکصد و نوزدهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه 30 شهریورماه با حضور اعضای پیوسته فرهنگستان علوم و به ریاست آقای دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان برگزار شد.

در ابتدای جلسه مجمع عمومی یکصد و نوزدهم آیت الله آقای دکتر سیدمصطفی محقق داماد آیاتی از کلام الله مجید تلاوت کرد.

در ادامه و پس از تصویب صورت جلسه قبلی مجمع، پیشنهاد عضویت وابسته آقای دکتر حمیدرضا پوراعتماد استاد روان شناسی دانشگاه شهید بهشتی برای یک دوره چهارساله در فرهنگستان مطرح شد که پس از معرفی ایشان توسط آقای دکتر حسین نمازی رئیس گروه علوم انسانی رأی گیری کتبی انجام شد و پیشنهاد عضویت وابسته آقای دکتر پوراعتماد برای یک دوره چهارساله به تصویب رسید.

پیشنهاد عضویت وابسته آقای دکتر عبداله آقایی استاد مهندسی صنایع دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برای یک دوره چهارساله در فرهنگستان موضوع بعدی جلسه بود که پس از معرفی ایشان توسط آقای دکتر سعید سهراب پور رئیس گروه علوم مهندسی و با رأی گیری کتبی به تصویب رسید.

پیشنهاد تمدید عضویت وابسته آقایان دکتر پرویز اهورایی، دکتر اسدالله توسلی و دکتر خداد مستغنی برای یک دوره چهارساله دیگر در گروه علوم دامپزشکی موضوع بعدی نشست بود که مورد موافقت مجمع قرار گرفت.

در بخش پایانی جلسه یکصد و نوزدهم مجمع عمومی فرهنگستان اعضا درباره «دانشگاه آینده و آینده دانشگاه» به بحث و تبادل نظر پرداختند. در ابتدای این بخش آقای دکتر رضا داوری اردکانی ریاست فرهنگستان درباره مسئولیتی که دانشگاه در دوره جدید برعهده دارد و نقشی که برای آینده جوامع ایفا می کند مقدمه ای بیان کرد و در ادامه آقای دکتر محمد شاهدی معاون پژوهشی علوم محض و کاربردی فرهنگستان در سخنانی به برخی مشکلات دانشگاه ها در کشور اشاره نمود. پس از سخنان آقای دکتر شاهدی برخی اعضا نظراتشان را پیرامون این موضوع بیان کردند.

یکصد و هجدهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم (96/4/22)_6
سومین دوره تجلیل از پژوهشگران جوان برجسته علوم پایه کشور-منتخب فرهنگستان علوم، اردیبهشت96_1
سمینار چالش های آموزش زیست شناسی (96/07/13)_5
دیدار نوروزی اعضاء و کارمندان با رئیس فرهنگستان علوم_1