آکادمی علوم جوانان با هدف حمایت از دانشمندان جوان فراخوانی را برای عضویت در آکادمی مزبور ارسال و درخواست کرده است فراخوان مذکور در شبکه­ های علمی منتشر شود تا دانشمندان و پژوهشگران جوان سراسر دنیا در آکادمی علوم جوانان عضو شوند. توضیحات بیشتر در آدرس ذیل موجود است:

همچنین در بخشی از این فراخوان آمده است حضور دانشمندان زن؛ دانشمندان علوم اجتماعی، هنر، و علوم انسانی و نیز پژوهشگران شاغل در سازمان­ های دولتی، صنعت، و بخش ­های غیردولتی مورد استقبال قرار می­ گیرد و اعلام کرده است که تمایل دارد دانشمندان جدید خود را از مناطقی که کمتر عضو دارند، انتخاب کند. مهلت ارسال درخواست عضویت: 2 مهرماه 1396 (24 سپتامبر 2017) می باشد.

آکادمی علوم جوانان  در سال 2010 میلادی تأسیس شده و یک سازمان بین­ المللی متشکل از پژوهشگران جوان و اعضای خود از شش قاره جهان است. اعضای آکادمی برای مدت پنج سال انتخاب می شوند. هر عضو باید در اجلاس عمومی سالانه آکادمی شرکت کند و در یک یا چند برنامه سازمان، مشارکت فعالانه داشته باشد. این برنامه­ ها شامل مشارکت در توسعه سیاسی، ارتقای آکادمی­ های ملی جوانان یا ارتقای علم و آموزش در سطح بین ­المللی است.

افتتاح کتابخانه جدید فرهنگستان علوم (96/4/22)_6
یکصد و هجدهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم (96/4/22)_1
اولین جلسه شورای همگانی گروه علوم مهندسی درسال 96_2
سومین دوره تجلیل از پژوهشگران جوان برجسته علوم پایه کشور-منتخب فرهنگستان علوم، اردیبهشت96_8