چهارمین نشست از سلسله نشست ­های مباحث نظام تصمیم گیری در توسعه پایدار با عنوان «تبیین وضعیت نهادی و فرهنگ در نظام تصمیم­ گیری» با حضور آقای دکتر نمازی دبیر فرهنگستان و آقای دکتر شاهدی معاون پژوهشی علوم محض و کاربردی فرهنگستان، تعدادی از اعضای گروه مطالعات اقتصادی و اجتماعی مرکز و جمعی از اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد. در این نشست که به ریاست آقای دکتر عباس شاکری رئیس گروه مطالعات اقتصادی و اجتماعی مرکز تشکیل شد، دو سخنرانی ایراد گردید.

در سخنرانی نخست، آقای دکتر فرشاد مؤمنی عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و همکار مدعو شاخه اقتصاد گروه علوم انسانی فرهنگستان علوم سخنانی با عنوان «بررسی وضعیت تبیین وضعیت نهادی در نظام تصمیم­ گیری» ارائه کرد. اهم مطالب ایشان پیرامون توصیف وضعیت نهادی، اهمیت فهم نظری از مسائل سرنوشت­ ساز کشور، نحوه ورود به مسئله توسعه و توسعه پایدار، و ساز و کارهای توجه به این محورها بود.

سخنران دوم نشست آقای دکتر علی ­اصغر مصلح استاد فلسفه و رئیس دانشکده علوم انسانی و زبان­ های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی بود و سخنانی با عنوان «تبیین وضعیت فرهنگی در نظام تصمیم ­گیری» ایراد کرد. آقای دکتر مصلح در سخنانش در ارتباط با موانع فرهنگی توسعه از دیدگاه نیچه، تقابل حقیقت و قدرت را مطرح کرد. پس از سخنرانی ­ها، حاضران پیرامون موضوعات بیان­ شده به بحث و تبادل نظر پرداختند.

IMAGE گفتگو با دکتر سید محمد بلورچیان
معجزات سیلیکون در عصر جدید