روز چهارشنبه 10 خرداد 96، آقای دکتر محمد شاهدی معاون پژوهشی علوم محض کاربردی فرهنگستان علوم و استاد علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان سخنانی تحت عنوان "تغذیه در ماه مبارک رمضان" در تالار اجتماعات فرهنگستان علوم ایراد کرد. در این جلسه که دبیر فرهنگستان، مدیران و کارمندان فرهنگستان علوم حضور داشتند، آقای دکتر شاهدی با تأکید بر لزوم توجه دولت و مردم بر سلامت و پیشگیری قبل از درمان، درباره غذاهای فراسودمند توضیحاتی بیان کرد و با بیان مثال های متعدد خطرات مصرف برخی خوردنی ها و طریقه پخت مناسب و نا مناسب غذاها را برشمرد. ایشان با اشاره به آیاتی از کلام الله مجید و احادیث اشاراتی درباره طعام انسان بیان کرد و در ادامه مناسبترین انواع غذاها و نوشیدنی ها و طریقه پخت آنها را برای افطار و سحر ماه مبارک رمضان نام برد و درباره ویژگی های مصرف آنها برای ماه مبارک رمضان توضیحات مبسوطی ارائه کرد.

 

 

روابط عمومی فرهنگستان علوم

 

 

1000 کاراکتر باقی مانده


IMAGE گفتگو با دکتر سید محمد بلورچیان
معجزات سیلیکون در عصر جدید
IMAGE گفتگو با دکتر یوسف ثبوتی
به مردم اعتماد کردیم
IMAGE گفتگو با دکتر رضا داوری اردکانی
غربت فیلسوف بودن
IMAGE گفتگو با دکتر غلامرضا اعوانی
فلسفه در چین
IMAGE گفتگو با دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی
ذهن بدون سؤال بیدار نیست

جدید ترین تصاویر