روز یکشنبه 31 اردیبهشت 1396، یک جلسه سخنرانی تخصصی به همت گروه علوم دامپزشکی فرهنگستان علوم و با محوریت شاخه پاتوببولوژی گروه در سالن کنفرانس فرهنگستان برگزار شد. در این نشست که معاون پژوهشی علوم محض و کاربردی فرهنگستان، رئیس و اعضای پیوسته، وابسته و همکاران مدعو گروه علوم دامپزشکی فرهنگستان، استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسئولان و کارشناسان سازمان نظام دامپزشکی حضور داشتند، ابتدا آقای دکتر محمدقلی نادعلیان رئیس گروه علوم دامپزشکی فرهنگستان به حاضران خیر مقدم گفت و درباره فعالیت ها و برنامه های سال 1396 گروه توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه آقای دکتر محمد وجگانی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو وابسته گروه علوم دامپزشکی فرهنگستان علوم سخنانی با عنوان «مروری بر سازوکارهای تحمل ایمونولوژیک بدن» ایراد کرد.

پس از پایان سخنرانی آقای دکتر وجگانی حاضران به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مطرح شده در سخنرانی پرداختند و سخنران به سؤالات پاسخ داد.

IMAGE گفتگو با دکتر سید محمد بلورچیان
معجزات سیلیکون در عصر جدید