مرکز فرهنگی شهر کتاب به منظور تقدیر از دانشجویان دکتری رشته‌ فلسفه، سومین دوره‌ اعطای «جایزه‌ رضا داوری‌ اردکانی» را برگزار می کند. این مرکز با مشاوره و هم‌فکری، اشراف و حمایت مادی و معنوی استاد دکتر رضا داوری‌ اردکانی، سومین جایزه‌ رضا داوری‌ اردکانی را به بهترین رساله‌ دکتری رشته‌ فلسفه اهدا می‌کند. دانشجویان دوره‌ دکتری در رشته‌ فلسفه با گرایش‌های مختلف که در سال ۱۳۹۵ از پایان‌نامه‌ خود دفاع کرده باشند می‌توانند پایان‌نامه‌های خود را حداکثر تا پانزدهم اردیبهشت ۱۳۹۶ به دبیرخانه‌ این جایزه به نشانی خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش‌ کوچه‌ سوم، پلاک ۸، کدپستی ۱۵۱۳۶۴۸۳۱۳ ارسال کنند. پایان‌نامه‌های ارسالی به هیچ عنوان عودت داده نمی‌شوند. گفتنی است نیره سادات میرموسی و  رضا کورنگ برگزیدگان دو دوره‌ی گذشته این جایزه بوده‌اند.

Nike Shox Avenue 808

IMAGE گفتگوی روزنامه ایران با آیت الله دکتر محقق داماد