آیین نکوداشت آقای دکتر محمدرضا مخبردزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران روز چهارم اسفندماه سال جاری همزمان با دومین روز کنگره بین المللی جندی شاپور در دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمع کثیری از استادان و شخصیت های برجسته علمی و سیاسی کشور و استان و از جمله تعدادی از اعضای فرهنگستان علوم برگزار شد، حجت الاسلام قاضی دزفولی امام جمعه دزفول، آیت الله شفیعی عضو مجلس خبرگان رهبری، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی و دکتر حسن تاج بخش عضو پیوسته فرهنگستان علوم و استاد ممتاز دانشگاه تهران سخنرانی ایراد کردند. در پایان این نکوداشت از تلاش های علمی و فرهنگی دکتر محمدرضا مخبر دزفولی چهره ماندگار کشور با اهدای لوح های تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

آقای دکتر حسن تاج بخش عضو پیوسته فرهنگستان علوم در این مراسم اظهار داشت: خوزستان اقلیمی عالم پرور و سرشار از استعدادهای علمی و فرهنگی است و جناب آقای دکتر محمدرضا مخبر دزفولی از این استعدادهای شاخص هست. دکتر تاج بخش افزود: دکتر مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از خانواده ای اهل علم و فضیلت برآمده‌اند و نام خانوادگی ایشان بر این سابقه دلالت دارد. استاد ممتاز دانشگاه تهران ادامه داد: دانشگاه و مرکز علمی بزرگ جندی شاپور در خوزستان رشد و گسترش پیدا کرد و این نشان می دهد این خطه همواره مامن علم و دانش بوده است. آقای دکتر تاج بخش با اشاره به ابعاد شخصیتی آقای دکتر مخبر دزفولی گفت: دکتر مخبر دزفولی صبور، کوشا،  منطقی، جدی و در عین حال مهربان است. ایشان افزود: من در سفرهای زیادی با ایشان همسفر بوده ام و دلدادگی ایشان به فرهنگ ایران را در این سفرها مشاهده کرده ام. عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: ایشان در تاریخ تمدن و علم در اسلام دارای تالیف است و در زمینه نهضت ترجمه تحقیقات فراوانی انجام داده است. دکتر مخبر دزفولی همچنین در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران استاد برجسته‌ای هستند و شاگردان فراوانی تربیت کرده‌اند. دکتر تاج بخش افزود: دکتر مخبر دزفولی بیش از 100 مقاله علمی بین المللی نگاشته‌اند و در این زمینه صاحب رکورد هستند. عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: دکتر مخبر دزفولی توانسته خانواده موفقی در زمینه علم و دانش تربیت کند و فرزندان ایشان نیز دارای رتبه‌های علمی هستند. استاد دانشگاه تهران گفت: دکتر مخبر دزفولی با استفاده از جایگاه خود در شورای عالی انقلاب فرهنگی، مشکلات تعداد زیادی از مراکز علمی و تحقیقاتی و از جمله دانشگاه تهران را برطرف کرده‌اند. دکتر تاج بخش افزود: هنگامی که تصمیم گرفتم کتاب "ذخیره خوارزمشاهی" تالیف سید اسماعیل جرجانی را تصحیح و منتشر کنم، دکتر مخبر دزفولی از ابتدای این کار کمک رسان و یاری گر بنده بودند.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر امین علیزاده
یک عمر در خدمت آبادانی کشور