آقای دکتر مصطفی سهراب پور عضو وابسته گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و استاد دانشکده مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی شریف دار فانی را وداع گفت.

دکتر مصطفی سهراب پور در سال 1321 در تهران متولد شد. وی مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق از دانشگاه ايالتي ويچيتا كانزاس آمریکا دریافت کرد. ایشان همچنین مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته مهندسی هسته ای در دانشگاه ميزوري آمریکا گذراند.

دکتر مصطفی سهراب پور از سال 1364 به عنوان استادیار در دانشکده مهندسي مكانيك دانشگاه شيراز فعالیت آکادمیک خود آغاز کرد و در سال 1384 با مرتبه استادی در دانشگاه صنعتی شریف مشغول به خدمت شد. ایشان همچنین به عنوان بنیانگذار، استاد و مدير مركز تابش گاما سازمان انرژي اتمي، استاد مدعو دانشكده فيزيك و علوم هسته اي دانشگاه صنعتی اميركبير فعالیت های درخشانی داشته است. دکتر مصطفی سهراب پور در سال های عضویت در فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، چندین دوره ریاست شاخه مهندسی محیط زیست و انرژی فرهنگستان علوم را به عهده داشته است. ایشان طی سال های 1389 تا 1391 رئیس دانشکده مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی شریف بوده است.
این استاد فقید در مجامع علمی چون؛ فرهنگستان علوم جمهوري اسلامي ايران، انجمن هسته اي آمريكا و انجمن فيزيك بهداشت آمريكا عضویت داشته است. دکتر مصطفی سهراب پور در سال 1390 موفق به کسب جايزه علامه طباطبايي بنياد ملي نخبگان شد.
ایشان پس از سال ها خدمت صادقانه اول آبان ماه 1395 به افتخار بازنشستگی نائل شد و در تاریخ 10 بهمن 1395 پس از تحمل یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.
پیکر شادروان دکتر مصطفی سهراب پور امروز سه شنبه 12 بهمن ماه، در دانشگاه صنعتی شریف تشییع شد.

مجلس ترحیم شادروان آقای دکتر مصطفی سهراب پور نیز روز پنجشنبه 14 بهمن ساعت 18:15 تا 19:45 در مسجد الرضا واقع در میدان نیلوفر منعقد می شود.
فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم ایشان، اعضای فرهنگستان علوم و جامعه علمی و دانشگاهی کشور، از خداوند منّان براي آن استاد فقید علوّ درجات مسألت دارد.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر امین علیزاده
یک عمر در خدمت آبادانی کشور