ویرایش دوم کتاب Advances in Metaheuristic Algorithms for Optimal Design of Structures اثر آقای دکتر علی کاوه عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و استاد مهندسی غمران دانشگاه علم و صنعت ایران به زبان انگلیسی توسط انتشارات اسپرینگر به چاپ رسید.

ورایش اول کتاب انگلیسی پیشرفت ها در الگوریتم های فرا کاوشی برای طراحی بهینه سازه‌ها، در 13 فصل به سال 2014 منتشر شد. ویرایش دوم این کتاب حاوی 20 فصل می‌ باشد که 9 فصل آن به روش های جدید فراکاوشی اختصاص دارد و 11 فصل دیگر روش های ویرایش اول می‌ باشد که اصلاحات لازم بر روی آنها انجام شده است. بطور خلاصه می توان فصول  این کتاب را روش های فراکاوشی جدید گسترش یافته توسط نویسنده و دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد مولف دانست. ارجاعات عدیده به این روش ها را می‌ توان نشانگر استقبال پژوهشگران از این روش های فرا کاوشی دانست.

همچنین کتاب Applications of Metaheuristic Optimization Algorithm in Civil Engineering؛ کاربردهای الگوریتم های فراکاوشی در مهندسی عمران در 18 فصل طراحی شده است و حاوی کاربردهای روش های فراکاوشی در زمینه های مختلف مهندسی عمران است. این زمینه ها شامل طراحی بهینه سازه های اسکلتی نظیر گنبدها، چلیک ها و شبکه های دو لایه ای، طراحی سازه های بزرگ مقیاس، طراحی سازه های بتنی، بهینه سازی نوار، پروفیل و جبهه ماتریس های سختی، مهندسی زلزله و مهندسی مدیریت و اجرا می‌ باشد.

IMAGE گفتگوی مهر با دکتر حمیدرضا پوراعتماد
اهمیت علوم شناختی