فرا رسیدن اربعین حسینی را تسلیت عرض می کنیم

آیین نکوداشت آقای دکتر مهدی گلشنی عضو پیوسته فرهنگستان علوم، استاد دانشگاه صنعتی شریف، بنیانگذار گروه فلسفه علم این دانشگاه، و چهره ماندگار فیزیک کشور شامگاه روز دوشنبه 27 اردیبهشت‌ماه سال 1395 به همت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد. در این مراسم که آقایان دکتر داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم، دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، دکتر مهدی محقق رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، آیت الله دکتر محقق داماد رئیس گروه علوم اسلامی فرهنگستان علوم، آيت‌الله رشاد رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامی، آیت الله تسخیری مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام، حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمدی احمدی رئیس سازمان سمت، دکتر مضطرزاده رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، استاد سیدعبدالله انوار، دکتراحسان اشراقی، دکتر کریم مجتهدی و ... حضور داشتند آقایان دکتر مهدی محقق، دکتر سیاوش شهشهانی چهره ماندگار ریاضی کشور، آیت الله تسخیری، دکتر مضطرزاده، آیت الله قائم مقامی، دکتر رضا امراللهی، دکتر احمد کتابی و دکتر حسینعلی قبادی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی سخنرانی کردند. استاد گلشنی نیز در پایان از دست اندرکاران مراسم، سخنرانان  و حاضران در مجلس تشکر کرد.
در پایان این آیین نکوداشت، علاوه بر اهدای لوح یادبود انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، یک نسخه «شاهنامه طهماسبی» از سوی رئیس فرهنگستان علوم، «دانشنامه فاطمی»، «دیوان غزلیات سعدی» و ... از سوی رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و ... به استاد دکتر مهدی گلشنی اهدا شد.

IMAGE گفتگوی روزنامه اعتماد با دکتر رسول جعفربان
سیاست زدگی آفت تاریخ و تمدن