قلب آمار علم ایران؛

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران متولی تأسیس و پشتیبانی پایگاه های اطلاعات ایرانداک است که وظیفه ارائه خدمات آنلاین به جامعه علمی کشور را بر عهده دارد. این پژوهشگاه سه سال پیش با هدف واکاوی اطلاعات سامانه های آنلاین ایرانداک، اقدام به راه اندازی سامانه «شدآمد» کرد. گزارش های به دست آمده این سامانه نشان می دهد روزانه 17200 کاربر از سامانه های آنلاین ایرانداک بازدید می کنند. همچنین روزانه 125524 مورد جستجو در این سامانه ها انجام می شود که مشتمل بر هر ثانیه ای یک جستجو است. علاوه بر این پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با تاسیس گروه پشتیبانی فنی در سال 1394، موفق شده است روزانه به 88 کاربر به صورت حضوری، تلفنی و اینترنتی پاسخگو باشد. شایان ذکر است تالار جستجوی ایرانداک نیز در سال های گذشته برای مراجعه حضوری پژوهشگران تجهیز شده و روزانه میزبان 95 نفر بوده است. با این توصیفات به نظر می رسد که پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران به عنوان مرجع آمار علمی کشور با امکانات خود می تواند نیاز پژوهشگران را برآورده سازد. علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به سایت پژوهشگاه به نشانی www.irandoc.ac.ir مراجعه کنند.

Lebron James Shoes

IMAGE گفتگوی ایبنا با دکتر رضا داوری اردکانی