روز چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395 جلسه شورای همگانی گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم، با حضور اعضای پیوسته، وابسته و همکاران مدعو گروه، معاون وزارت مسکن و شهرسازی، اعضای شورای اتاق فکر مهندسان برجسته کشور و تعدادی از استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه­ ها و مؤسسات آموزش عالی برگزار شد. در این جلسه که با محوریت شاخه مهندسی عمران گروه علوم مهندسی تشکیل شد، سه سخنرانی ایراد شد. در بخش اول آقایان دکتر رضا مکنون (عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و معاون مرکز مطالعات علم و فناوری فرهنگستان علوم) و دکتر علی­ اکبر رمضانیان پور (استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و عضو وابسته فرهنگستان علوم) سخنانی با موضوع «ساخت و ساز و توسعه پایدار» ایراد کردند. در بخش دوم که با موضوع «افق توسعه مسکن و چالش­های آن» برگزار شد آقای دکتر بهروز گتمیری استاد دانشگاه تهران و همکار مدعو شاخه مهندسی عمران فرهنگستان علوم سخنرانی کرد.

پس از سخنرانی­ ها، حاضران به بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مطرح شده پرداختند. در پایان قرار شد شاخه مهندسی عمران با عنایت به مطالب مطرح شده در جلسه، بیانیه­ ای تنظیم و به گروه علوم مهندسی فرهنگستان اعلام کند.

IMAGE گفتگوی روزنامه ایران با دکتر عباس منوچهری
کارایی علم سیاست در جامعه