روز یکشنبه 12 اردیبهشت 1395، چهارصد و پنجاه و هشتمین جلسه شورای علمی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران با حضور رئیس، دبیر، معاونان پژوهشی، رؤسای گروه های علمی فرهنگستان، رئیس مرکز مطالعات علم و فناوری و دبیر شورای آینده نگری فرهنگستان تشکیل شد.

در ابتدای جلسه آقای دکتر داوری اردکانی ریاست فرهنگستان روز معلم را به استادان عضو شورا تبریک گفت. در ادامه گزارشی از ایجاد پایگاه جدید اطلاع رسانی فرهنگستان و امکانات آن ارائه شد. سپس پیشنهاد گروه علوم پایه مبنی بر حمایت فرهنگستان از «سومین سمینار نظریه عملگرها و کاربردها» (که در اسفند سال جاری در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می­شود) مطرح شد و مورد موافقت قرار گرفت. موافقت با همکاری مدعو آقای دکتر محمدجواد ضمیری استاد گروه علوم دامی دانشگاه شیراز در شاخه علوم دامی و آقای دکتر منصور امیدی استاد گروه زراعت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، در شاخه زراعت و اصلاح نباتات گروه علوم کشاورزی، برای یک دوره دو ساله، از دیگر تصمیمات جلسه شورای علمی چهارصد و پنجاه و هشتم بود. همچنین در این جلسه گزارش نهایی طرح پژوهشی «گردآوری و تدوین کتاب سالانه وضعیت محیط­ زیست ایران» (مجری طرح: آقای دکتر مجید مخدوم) به تصویب رسید و طرح مزبور خاتمه ­یافته تلقی شد.

IMAGE گفتگوی روزنامه ایران با دکتر عباس منوچهری
کارایی علم سیاست در جامعه