اعضای شورای شهر تهران معابری از شهر پایتخت را به نام "استاد دکتر علی شریعتمداری" و "استاد دکتر احمد احمدی" نام‌گذاری کردند.
در جلسه علنی 265 شورای شهر اسلامی شهر تهران، به ‌اتفاق آرا با تغییر نام معابری به نام "استاد دکتر علی شریعتمداری" و "استاد دکتر احمد احمدی" موافقت شد.
در این جلسه بر اساس موافقت اعضا، کوچه شمشاد در منطقه شش شهر تهران واقع در خیابان فلسطین، روبروی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به نام دکتر علی شریعتمداری تغییر نام خواهد یافت.

مرحوم آقای دکتر علی شریعتمداری از ابتدای شکل گیری شورای عالی انقلاب فرهنگی، در سال ۱۳۵۹، به فرمان امام خمینی(ره) به عنوان یکی از هفت نفر عضو ستاد انقلاب فرهنگی منصوب شد، ایشان از سال ۱۳۶۳ تا پایان عمر، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بود. دکتر شریعتمداری استاد برجسته تعليم و تربيت كشور، اولین وزیر فرهنگ و آموزش عالی و اولین رئیس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران بود. عضویت پیوسته فرهنگستان علوم، دریافت نشان درجه یک تعلیم و تربیت و انتخاب به عنوان چهره ماندگار علمی کشور از جمله افتخارات ایشان است. شادروان دکتر علی شریعتمداری 22 عنوان ترجمه و تألیف کرد که از جمله مهمترین آثار استاد فقید می‌توان به کتاب‌های آموزش در حوزه و دانشگاه، روشنفکر کیست، تعلیم و تربیت اسلامی، جایگاه علوم انسانی در تولید علم، نقد آرا برخی از دانشمندان معاصر و سیاست و خردمندی اشاره کرد.
همچنین در ادامه دویست و شصت و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، تغییر نام معبری در فرعی بزرگراه جلال آل احمد رو به روی دانشگاه تربیت مدرس، به نام دکتر احمد احمدی به تصویب رسید.

مرحوم آقای دکتر احمد احمدی از مؤسسان دانشگاه تربیت مدرس بود. دکتر احمد احمدی جزو هسته اولیه هفت نفره‌ای بود که برای تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی از سوی امام خمینی(ره) معرفی شد، ایشان تا پایان عمر پربار خود از اعضای فعال شورای عالی انقلاب فرهنگی بود. وی استاد برجسته فلسفه دانشگاه تهران، مؤسس و رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها(سمت)، عضو فرهنگستان علوم و چهره ماندگار علمی کشور بود. از جمله آثار وی، می‌توان به تالیف و ترجمه کتاب‌های «بن‌لایه‌های شناخت»، «مختارات من نصوص الفلسفه الاسلامیه»، «نقد تفکر فلسفی غرب»، «تأملات در فلسفه اولی» و «تأسیس مابعدالطبیعه اخلاق» اشاره کرد.

IMAGE گفتگوی حکیم مهر با دکتر سید شهرام شکرفروش
سلامت مواد غذایی و تغذیه دامی