• مراسم گرامیداشت روز جهانی آینده یازده اسفندماه در فرهنگستان علوم برگزار می شود

آقای دکتر حسن روحانی رئیس محترم جمهوری، بنا به پیشنهاد وزیر جهاد کشاورزی با صدور احکامی جداگانه، آقایان دکتر مسعود پزشکیان و دکتر محمدرضا مخبر دزفولی را برای مدت 4 سال به عنوان "عضو هیئت امنای موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی" منصوب کردند.

متن حکم رئیس جمهور بدین شرح است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان

جناب آقای دکتر محمدرضا مخبر دزفولی

در اجرای بند (8) و تبصره ماده (4) اساسنامه مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی مصوب 1381.02.30 شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، بنابر پیشنهاد وزیر محترم جهاد کشاورزی و با عنایت به تخصص و تجربیات مفید جناب‌عالی، به موجب این حکم برای مدت چهار سال به عنوان «عضو هیئت امنای مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی» منصوب می‌شوید.
توفیق شما و سایر اعضای محترم را در انجام شایسته وظایف محوله با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

حسن روحانی
رئیس جمهوری اسلامی ایران».

آقای دکتر محمدرضا مخبر دزفولی عضو پیوسته فرهنگستان علوم و استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و از چهره های ماندگار کشور در زمینه دانش دامپزشکی است.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر علی حائریان اردکانی
استادان باید الگوی دانشجویان باشند