بیست و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور روز سه شنبه 25 آذر 1399 با حضور آقایان دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و همچنین خانواده شهید فخری زاده در محل وزارت علوم به صورت حضوری و پخش به صورت وبیناری برای تمام دانشگاه‌ها و مراکز پژوهش و فناوری کشور برگزار شد. در این مراسم از  ۱۷ پژوهشگر برتر، ۱۶ فناور برتر و ۱۰ نشریه برتر در حوزه پژوهش و فناوری تجلیل به عمل آمد.

آقای دکتر جعفر توفیقی استاد مهندسی شیمی دانشگاه تربیت مدرس و عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران یکی از پژوهشگران برتر در این دوره جشنواره بود که به عنوان پژوهشگر برتر در بخش جامعه و صنعت معرفی شد و از ایشان تجلیل به عمل آمد.

در بخش دیگری از این جشنواره، ۱۵ برگزیده از میان افرادی که به هر نحوی در ارتباط بخش پژوهش و فناوری با جامعه مؤثر بوده‌اند، انتخاب شدند و همچنین از میان حامیان پژوهش و فناوری هم که با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استان‌ها همکاری مناسبی داشته‌اند نیز ۶ برگزیده معرفی شد.

آقای دکتر مهدی بهزاد عضو پیوسته فرهنگستان علوم و استاد ریاضیات یکی از افرادی بود که در این دوره از جشنواره به عنوان یکی از استادان برگزیده بخش همکاری با دانشگاه و صنعت معرفی و از ایشان قدردانی شد.

در جشنواره امسال به دلیل محدودیت‌های کرونایی، از ۵ استاد منتخب حوزه پژوهش و فناوری به صورت حضوری تجلیل و لوح تقدیر سایر برگزیدگان برای آنها ارسال شد.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر هاشم رفیعی تبار
تقلب در علم یک نوع جنایت است