دو کتاب «درباره غرب» و «درباره علم» از آثار آقای دکتر رضا داوری اردکانی عضو پیوسته و رئیس فرهنگستان علوم تجدید چاپ و روانه بازار شدند.

ویراست سوم کتاب «درباره غرب» با نگاهی خاص به معنای غرب سعی می‌کند، اندیشیدن درباره غرب را ممکن سازد. بعد از مطالعه کتاب، همان گونه که انتظار می‌رود، ذهن خواننده به شدت مشغول کندوکاو می‌شود. به گزارش خبرگزاری مهر دکتر داوری اردکانی، صاحب قلمی روان و روشن، فیلسوف شناخته شده معاصر و استاد دانشگاه تهران، از معدود اندیشمندانی است که سخنان خود را کوتاه می‌گویند اما پرمغز (که در عصر انفجار اطلاعات نایاب شده اند). وی در این کتاب سعی کرده است تا ذهن خواننده را با مفهوم غرب و نسبت ما با آن درگیر سازد. کتاب از مقالات مختلفی تشکیل شده است و از این روی، نقاط اوج بسیاری را در خود دارد که خواننده با رجوع به آن، لذت اندیشیدن را احساس خواهد کرد. بجز دو یا سه مقاله، برای مطالعه احتیاجی به دانسته‌های وسیع فلسفی نیست و این از نقاط برجسته این کتاب محسوب می‌گردد. چاپ جدید ویراست سوم این کتاب با شمارگان ۵۵۰ نسخه و قیمت ۷۵ هزار تومان منتشر شده است.

کتاب «درباره علم» دیگر اثر آقای دکتر داوری اردکانی استاد فلسفه دانشگاه تهران است که ویراست سوم آن توسط هرمس تجدید چاپ شده است. مطالب این رساله، همه درباره علم جدید است. نویسنده به جای اینکه به شیوه مدرسان سال‌های اخیر درس فلسفه علم، بیشتر همّ خود را مصروف تمییز علم از غیر علم کند، به این معنی نظر داشته که آنچه در زمان ما (در زبان رسمی دانشگاهی) علم خوانده می‌شود از کجا و چگونه پدید آمده و چه شأن و مقامی پیدا کرده و در زندگی مردمان چه اثری داشته و اکنون چه وضعی دارد و به کجا می‌رود. این کتاب در دو بخش کلی «علم و تکنولوژی و توسعه» و «تفکر درباره علم» نگاشته شده است. این اثر نیز با شمارگان ۵۵۰ نسخه و قیمت ۷۵ هزار تومان در دسترس علاقمندان است.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر هاشم رفیعی تبار
تقلب در علم یک نوع جنایت است