رئیس فرهنگستان علوم در پی درگذشت حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر داوود فیرحی استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر کرد:

«هوالباقی

درگذشت استاد گرانمایه و محقق فرزانه آقای دکتر داود فیرحی ضایعه ای بزرگ برای اهل دانش و دانشگاه و به خصوص دانش سیاسی و تاریخ معاصر ایران است. او که در مدتی قریب به ٢٠ سال، آثار تحقیقی خوب نوشت، در این سال ها به اوج پختگی فکری و علمی رسیده بود و شاگردان و همکاران و خوانندگان آثارش چشم به راه نوشته های تازه اش بودند، اما تیر بی رحم اجل بی هنگام او را نشانه گرفت و فضای دانش را از برکت وجودش محروم کرد. رحمت خدا بر او باد که فضائل علمی و عملی را جمع کرده بود و به همین جهت نام و یادش ماندگار خواهد شد.

این ضایعه را به خانواده و بازماندگان گرامی اش و به همه دانشگاهیان و اهل فضل و کتاب به خصوص به همکاران عزیزم در فرهنگستان علوم تسلیت عرض می کنم.

رضا داوری اردکانی».

آقای دکتر سیدمصطفی محقق داماد رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم نیز به مناسبت درگذشت دکتر فیرحی پیام تسلیت صادر کرد. متن پیام ایشان بدین شرح است:

«فصبر جمیل
با قلبی آکنده از اندوه رحلت اسفناک مفضال ارجمند حضرت حجة الاسلام والمسلمین دکتر داوود فیرحی استاد دانشگاه تهران و همکار ‌مدعو گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم را به اطلاع می رساند.

فقدان این پژوهشگر صلح دوست که هرگز چهره مهربانش از خاطر دوستان زایل شدنی نیست برای ارباب فضیلت ثلمه ای جبران ناپذیر است. این فاجعه مولمه را خدمت بازماندگان داغدار و بستگان سوگوار و همه جامعه فضیلت گستر کشور تسلیت عرض می کنم. برای روان آن عزیز رضوان واسعه حق متعال و برای عموم دانشیان از ملت ایران عزت و سربلندی و برای به سوگ‌ نشستگان این مصیبت صبر جمیل و اجر جزیل مسالت دارم.

سیدمصطفی محقق داماد».

IMAGE گفتگو با دکتر سیدمصطفی محقق داماد