آقای دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم در پیامی درگذشت شادروان آقای دکتر روح الله عالمی استاد فلسفه دانشگاه تهران را تسلیت گفت. متن پیام استاد داوری اردکانی بدین شرح است:

«هوالباقی

درگذشت دوست و همکار بسیار عزیز و استاد گرانمایه آقای دکتر روح الله عالمی را به خانواده و بازماندگان گرامی اش و به دانشمندان و دانشگاهيان و مخصوصا به همكارانم در گروه آموزشي فلسفه دانشگاه تهران تسليت مي گويم.
شنيدن خبر درگذشت دكتر عالمي براي من بسيار سخت و دردناك بود و احساس كردم در اين عزايي كه دارد هر روزي و همه جايي مي شود كم كم همه به تسلا نياز پيدا مي كنند و من نيز يكي از آن نيازمندانم. در خانه كهنسالي نشستن و هر روز خبر مرگ عزيزي را شنيدن، زندگي نيست؛ بلا و مصيبت است. ولي چه مي توان كرد جز آنكه درخواست كنيم كه خداوند دكتر عالمي را رحمت فرمايد كه او مرد علم و عمل و تحقيق و مديريت و دقت نظر و پايبندي به اخلاق و وفا و وفاداري و جوانمردي بود. روانش شاد و يادش گرامي باد.
رضا داوري اردكاني

1399/08/22