آقای دکتر رضا داوری اردکانی در پیام تسلیتی مصیبت درگذشت شادروان آقای دکتر غلامعباس توسلی عضو پیوسته فرهنگستان علوم و استاد پیشکسوت جامعه شناسی کشور را تسلیت گفت. متن پیام رئیس فرهنگستان علوم بدین شرح است:

«هوالباقی؛

دريغا که استاد دكتر غلامعباس توسلى نيز درگذشت. مرگ چنين خواجه نه كاریست خرد. دکتر توسلی از پيشگامان پژوهش در مسائل اجتماعى و تألیف كتابهاى اساسى در جامعه شناسى بود.

با درگذشت او فرهنگستان علوم عضو گرانمايه ديگرى را از دست داد. دكتر توسلی با اينكه در سالهاى آخر عمر با درد و بیماری سر مى كرد در جلسات حاضر می شد. این ضايعه را به خانواده گرامى و به خصوص به فرزند شايسته شان خانم دكتر افسانه توسلى و به استادان علوم اجتماعى و اعضاء فرهنگستان علوم تسليت عرض می کنم.

رحمت خدا بر او باد كه همه عمر در راه علم و مخصوصاً توسعه علوم اجتماعى كوشيد و آزاد و اخلاقی زندگى كرد.

رضا داوری اردکانی

26 مهر 1399».