آقای دکتر حسن ابراهیم زاده عضو پیوسته فرهنگستان علوم، چهره ماندگار کشور و استاد پیشکسوت زیست شناسی دانشگاه تهران، در اقدامی خیرخواهانه و در راستای حمایت از دانشجویان برای تولید و ارتقای علم و دانش، تجهیز آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهی دانشکده زیست‌شناسی پردیس علوم دانشگاه تهران را با کمکی بالغ بر ۵۰۰ میلیون ریال تقبل کرد.

دکتر حسن ابراهیم‌زاده معبود، در سال ۱۳۱۴ در گیلان (لنگرود) متولد شد. تحصیلات کارشناسی را در دانشگاه تهران به پایان رساند و سپس در سال‌های ۱۳۴۵ و ۱۳۴۸ مدرک کارشناسی‌ارشد و دکترای دولتی رشته زیست‌شناسی را از دانشگاه پاریس اخذ کرد.

دکتر ابراهیم زاده معبود در کنار تدریس و تحقیق، سوابق دو دوره ریاست دانشکده علوم دانشگاه تهران، معاون آموزشی و قائم مقامی دانشگاه تهران و ریاست شاخه زیست شناسی گروه علوم پایه فرهنگستان علوم را در کارنامه دارد.

از جمله افتخارات دکتر حسن ابراهیم‌زاده می توان به عضویت پیوسته در فرهنگستان علوم و معرفی به عنوان چهره ماندگار کشور در اولین دوره همایش چهره های ماندگار (سال ۱۳۸۰) اشاره کرد. ابشان همچنین برای نگارش کتاب فیزیولوژی گیاهی (بیوشیمی ترکیبات اولیه) برگزیده اولین دوره کتاب سال ایران جمهوری اسلامی ایران شده است. استاد ابرهیم زاده، تاکنون بیش از ۲۲۰ مقاله علمی و ۹ کتاب تألیف کرده است.

IMAGE گفتگوی مهر با دکتر غلامرضا اعوانی
عدالت با رعایت حقوق متقابل مردم و حاکمیت ظهور می‌کند