آقای دکتر علیرضا کوچکی استاد پیشکسوت دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد و عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران به عنوان اولین استاد ممتاز دانشگاه فردوسی مشهد برگزیده شد و حکم استاد ممتازی این دانشگاه به ایشان اعطا شد.

مراسم اهدای حکم استاد ممتازی آقای دکتر علیرضا کوچکی روز ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ در ساعت ۱۶ به صورت مجازی و در حاشيه مراسم بزرگداشت هفته معلم برگزار شد.

در این جلسه كه با حضور هيئت رئيسه دانشگاه برگزار شد، آقای دکتر محمد کافی رئيس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تقدير از كوشش های فراوان آقای دكتر كوچكى در طول دهه های مختلف و اظهار خوشنودی از انتخاب نخستين استاد ممتاز دانشگاه، حكم استاد ممتازى دكتر كوچكى را به ايشان اعطا كرد.

گفتنى است این مراسم قرار بود طی برنامه ای باشکوه در دانشگاه و با حضور مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که مقدمات آن نیز فراهم شده بود، برگزار گردد که متاسفانه به دلیل شیوع کرونا به سال تحصيلى آينده موكول شد.

IMAGE گفتگو با دکتر سیدمصطفی محقق داماد
اسلام و محیط زیست