رئیس فرهنگستان علوم در پیامی درگذشت شادروان آقای دکتر جواد بهبودیان ریاضیدان برجسته کشور و عضو وابسته فرهنگستان علوم را تسلیت گفت. در پیام آقای دکتر رضا داوری اردکانی آمده است:

«هوالباقی؛ با نهایت تأسف مطلع شدم که جناب آقای دکتر جواد بهبودیان ریاضیدان برجسته کشور و عضو وابسته گروه علوم پایه فرهنگستان علوم دعوت حق را لبیک گفته است.

شادروان دکتر بهبودیان از استادان پیشکسوت دانشگاه شیراز و همکاران دیرین شاخه ریاضی فرهنگستان علوم بود که سهم برجسته‌ای در اعتلای دانش ریاضیات و به خصوص آمار داشت.

فقدان این دانشمند برجسته را به خانواده محترمش و به اعضای فرهنگستان علوم بخصوص همکاران گروه علوم پایه و شاخه ریاضی فرهنگستان و به جامعه علمی و دانشگاهی کشور مخصوصاً دانشگاه شیراز و به همکاران و‌ شاگردان و دوستداران آن استاد فقید تسلیت می‌گویم.

روانش شاد و برخوردار از رحمت پروردگار باد.

رضا داوری اردکانی

رئیس فرهنگستان علوم