در پی درگذشت آقای دکتر منصور طاهری انارکی عضو وابسته گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم و استاد برجسته و پیشکسوت مهندسی شیمی دانشگاه شیراز، آقای دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر کرد:

«هوالباقی؛ با نهایت تأسف مصیبت درگذشت آقای دکتر منصور طاهری انارکی عضو وابسته گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم و استاد برجسته مهندسی شیمی دانشگاه شیراز را به خانواده محترم ایشان، اعضای گرامی فرهنگستان علوم بخصوص گروه علوم مهندسی و به دوستان و همکاران و شاگردان آن استاد فقید تسلیت عرض می­ کنم.

شادروان دکتر منصور طاهری انارکی در طول دوران خدمتش، علاوه بر خلق آثار ارزشمند علمی و پژوهشی و پرورش شاگردان برجسته، در مسائل محیط ­زیست توجه ویژه داشتند به طوری­که در سال 1381 به دریافت جایزه محیط ­زیست زنده­ یاد دکتر تقی ابتکار از سوی فرهنگستان علوم نائل آمدند.

این چهره ماندگار مهندسی کشور در سالیان متمادی همکاری با فرهنگستان علوم علاوه بر مشارکت جدی در برنامه­ های فرهنگستان، طرح­ ها و پژوهش­ های موفق اجرا کردند و حضورشان همواره برای همکاران فرهنگستان مغتنم بود.

خداوند استاد فقید را رحمت کند و به بازماندگان ایشان صبر و اجر و سلامت عطا فرماید.

رضا داوری اردکانی

1398/12/25».