چهارصد و نود و پنجمین جلسه شورای علمی روز یکشنبه 12 آبان 1398 به ریاست آقای دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان و با حضور دبیر و رؤسای گروه های علمی برگزار شد. در این جلسه پس از تصویب صورت جلسه قبل، بیانیه نهایی و اصلاح شده گروه علوم کشاورزی با موضوع «هشدار به مسئولان کشور برای غیر قابل بازگشت بودن وضعیت منابع آب کشور» مورد تأیید قرار گرفت. قرار شد گروه علوم کشاورزی بیانیه را برای مسئولان ذیربط ارسال کند. در ادامه جلسه، متن پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص انعقاد تفاهم نامه همکاری میان فرهنگستان علوم و وزارت علوم درباره فعالیت مشترک برای اعتلای رشته های علوم پایه به تأیید رسید. موافقت با تمدید همکاری آقای دکتر محمدصالح اولیاء برای یک دوره دو ساله دیگر در گروه علوم مهندسی، موافقت با تمدید همکاری مدعو آقای دکتر صمد لطف اله زاده برای یک دوره دو ساله دیگر در گروه علوم دامپزشکی و موافقت با تمدید همکاری خانم ها دکتر شهین اعوانی و دکتر شمس الملوک مصطفوی و آقایان دکتر محمدرضا حسینی بهشتی، دکتر حمید طالب زاده، دکتر علی اصغر مصلح، دکتر شهرام پازوکی، دکتر احمدعلی حیدری، دکتر بیژن عبدالکریمی و دکتر حسین کلباسی برای یک دوره دو ساله دیگر در گروه علوم انسانی فرهنگستان علوم از دیگر مصوبات جلسه شورای علمی چهارصد و نود و پنجم بود. همچنین در این جلسه پیشنهادهایی برای افزایش سقف تعداد اعضای فرهنگستان مطرح شد که پس از بحث و تبادل نظر مقرر گردید شورای علمی تا قبل از نشست بعدی مجمع عمومی پیشنهاد نهایی را تنظیم و به مجمع ارائه کند.

IMAGE گفتگوی مهر با دکتر حمیدرضا پوراعتماد
اهمیت علوم شناختی