مرکز فرهنگی شهر کتاب از سال ۱۳۹۴ با هدف تقدیر از دانشجویان دکتری رشته‌ فلسفه و با مشاوره و همفکری، اشراف و حمایت استاد دکتر رضا داوری‌ اردکانی، جایزه‌ دکتر رضا داوری اردکانی را به بهترین رساله دکتری رشته فلسفه اهدا می‌کند.

مراسم چهارمین و پنجمین دوره‌ اهدای جایزه‌ دکتر داوری در روز سه‌شنبه  (نهم مهر ماه) ساعت ۱۶:۳۰ و با حضور هیات داوران و اصحاب فرهنگ و اندیشه در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ سوم برگزار می‌شود و ورود برای علاقه‌مندان آزاد است.

این جایزه در اصل برای بزرگداشت فلسفه است و کسانی که برای تثبیت اندیشه گام‌های بلندی برمی‌دارند و کشف و معرفی استعدادهای درخشان در جامعه فکری و فرهنگی ایران. پایان نامه‌ برگزیده به همت انتشارات هرمس منتشرمی‌شود.

Balenciaga

IMAGE گفتگوی ایبنا با دکتر رضا داوری اردکانی